Projektet Gröngul kompis

Björklöven lanserade i dag projektet eller satsningen gröngul kompis som ska inspirera unga att vara en schysst vän.

Lina Hedlund, Elin Nilsson, Mikael Salomonsson, Fredric Andersson och Emil Norberg. Foto: Johan Löf/AXELLÖF)

Man skriver på hemsidan.com bl.a. följande:

Med en Gröngul kompis vill Björklöven peppa barn och ungdomar att samspela, förstå och respektera varandra. Projektet är en förlängning och fördjupning av Björklövens värdegrundsarbete och kampanjen De rätta färgerna. Ordförande Mikael Salomonsson: – Vi vill visa vad det innebär att vara gröngul och en del av Björklöven. Vi hoppas att det ska färga av sig på andra och att vi kan inspirera fler till att vara en bra kompis.

Man skriver vidare:

Initiativet till Gröngul kompis kommer från Björklöven och under drygt ett års tid har föreningen, tillsammans med PR-byrån Punkt PR och föreningens utbildningsansvarige, John Jansson, arbetat med att ta fram idéer, underlag och föreläsningsmaterial.

– Björklövens vision är att bli Sveriges mest älskade hockeyförening och då är insatser som den här nödvändiga för att vi ska röra oss åt rätt håll. Dessutom måste vi anstränga oss för att få alla i föreningen med på tåget och bli mer samstämmiga. Vad är okej och inte? Hur beter vi oss i Björklöven? Den här satsningen ska hjälpa oss att hålla en gröngul linje framåt.

* * *

Bloggen applåderar initiativet och ska man verkligen göra verkstad av värdegrunder etc. och försöka göra skillnad i samhället genom de rätta färgerna etc. så är väl detta ett fullkomligt lysande initiativ.

Se nedan för introduktionsfilmen som beskriver projektet.

Men vad tycker du själv om initiativ eller projekt likt detta? Fältet som vanligt tämligen fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Sedan har du väl inte missat bloggens eget VM-tips (länk) där du kan vinna två biljetter till U Rock i augusti? Klicka på bilden nedan för all info om U Rock. Spelstopp i vårt tips för övrigt satt till torsdag den 14 juni kl. 17 när avspark mellan Ryssland och Saudiarabien görs.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

2 thoughts on “Projektet Gröngul kompis

  • 15 juni, 2018 kl. 17:47
   Permalänk

   Håller med Kristoffer, grymt välkommet och ifall du efterlyst detta i flera år så klart ett extra plus i kanten.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: