Priser till tävlingar etc.?!

Vilket framgår av loggan uppe i vänstra hörnet har det som började som supporterbloggen Löven4Ever i sin nuvarande tappning funnits sedan 2006. Vi går alltså in på vår 14:e raka säsong, vilket torde göra Löven4Ever till en av de äldre hockeysajterna i hela landet om kanske inte den äldsta.

Ni som följt oss under resans gång vet att vi bl.a. under tre säsonger tillhörde VK och därefter under två säsonger skrev på Umeå Tidning för att numer helt stå på egna ben.

Det här är för övrigt fjärde raka säsongen vi kör under egen flagg och utan någon som helst fast ersättning för bl.a. biljetter, resor, teknik, tv och även mycket arbetstid som ska jobbas i kapp när vi flexat ut för att göra intervjuer med ledare, spelare eller andra gröngula profiler.

Självklart brinner vi för detta, vi vill även fortsätta skriva och driva bevakningen av Björklöven och kanske bidra till ökat intresse för laget på vårt eget sätt, men numer är de små intäkterna vi får vad annonserna via google ger.

Under de senaste säsongerna har vi utöver vanliga inlägg i form av text, uppskattade intervjuer, en del videos (Ex.vis Dagdrömmaren) även haft återkommande tävlingar som Löventipset, tippa Lövens första målskytt, gissa publiksiffran eller Tippa kvällens resultat och liknande.

Vi är så klart oerhört tacksamma för de generösa partners vi hade förra säsongen i form av Björklöven, Brännbollsyran, Coolbet, Jobline, Megazone, Nordströms El samt PML fitness som på olika sätt bidrog och bl.a. skänkte priser i tävlingar.

Vi vill även återigen tacka ovan nämnda företag samt Erik Åström (Vännäs HC), Jon Palmebjörk och Lucas Wallmark m.fl. som gjorde att vi tillsammans med bl.a. er läsare kunde ge ett riktigt fint bidrag till insamlingen för Supporterspelaren (länk), det som senare blev Alex Hutchings.

#90 Alex Hutchings, Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Sen har det vid några tillfällen helt oväntat trillat in en del pengar från olika privatpersoner och det är vi förstås väldigt tacksamma för.

Men nu vi ber återigen er läsare att sprida detta inlägg och budskap så vitt och brett som bara är möjligt. Vi alla gröngula fans vill så klart att intresset för Björklöven ska öka än mer om visionen att ”Sveriges mest älskade hockeyförening” ska kunna uppnås och sajten vill så klart vara med på den resan även under säsong 19/20. Men för att det ska vara möjligt och för att vi på bästa sätt ska kunna bevaka Björklöven ber vi om allt tänkbart stöd som är möjligt.

Utöver priser till tävlingar, har vi även behov av matchbilder etc. för att göra inläggen och därigenom även hockeysajten mer levande. Så är du en fotograf eller känner någon, får du/ni gärna höra av er på contact.loven4ever@gmail.com

Vill du och ditt företag skänka priser till tävlingar under den kommande säsongen, hör bara av er via mail på contact.loven4ever@gmail.com

..och du som läsare som känner någon företagare, vi hoppas så klart du sprider denna info så att alla företag som på något sätt skulle vilja bidra, även ges den möjligheten.

Utöver skänkta priser till tävlingar från olika företag finns alltid möjligheten att frivilligt donera bidrag till hockeysajten.

Se rubriken ”Donera”, där det allra enklaste sättet kanske är att bara swisha till 070 – 517 34 76. Det kommer med jämna mellanrum bidrag till sajten och alla dessa bidrag, stora som små, sätter vi så klart extra stort värde på.

Tack på förhand för att ni hjälper oss sprida budskapet!

– För evigt, för alltid! –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: