Priser till tävlingar etc.?

Vilket framgår av loggan uppe i vänstra hörnet har supporterbloggen Löven4Ever i sin nuvarande tappning funnits sedan 2006. Vi går alltså in på vår 13:e raka säsong, vilket torde göra oss till en av de äldre hockeybloggarna i hela landet om kanske inte den äldsta.

Ni som följt oss under resans gång vet att vi under tre säsonger tillhörde VK och därefter under två säsonger skrev på Umeå Tidning för att numer helt stå på egna ben. Det här är för övrigt tredje säsongen vi kör under egen flagg och utan någon som helst fast ersättning för bl.a. biljetter, resor, teknik, tv och även mycket arbetstid som ska jobbas i kapp när vi flexat ut för att göra intervjuer med ledare, spelare eller andra gröngula profiler.

Självklart brinner vi för detta, vi vill även fortsätta skriva och driva bevakningen av Björklöven och kanske bidra till ökat intresse för laget på vårt eget sätt, men numer är de enda små intäkterna vi tyvärr får vad annonserna via google ger.

Under de senaste säsongerna har vi utöver vanliga inlägg i form av text, uppskattade intervjuer, enkla ”studioprogram”, en del videos (Ex.vis Dagdrömmaren) även haft återkommande tävlingar som Löventipset, tippa första målskytt eller gissa publiksiffran och liknande.

Vi är så klart oerhört tacksamma för de generösa partners vi hade förra säsongen i form av Björklöven, Coolbet, Jobline, Megazone samt Nordströms El som på olika sätt bidrog och bl.a. skänkte priser i tävlingar. Vi vill även återigen tacka Erik Sandin som i fjol gav oss möjlighet att nyttja bilder från matcher. Sen har det vid några tillfällen helt oväntat trillat in pengar från privatpersoner och det är vi förstås lika tacksamma för.

Men nu vi ber återigen er läsare att sprida detta inlägg och budskap så vitt och brett som bara är möjligt. Vi alla gröngula fans vill så klart att intresset för Björklöven ska öka än mer om visionen att ”Sveriges mest älskade hockeyförening” ska kunna uppnås och bloggen vill så klart vara med på den resan. Men för att det ska vara möjligt och för att vi på bästa sätt ska kunna bevaka Björklöven ber vi om allt tänkbart stöd som är möjligt.

Utöver priser till tävlingar, har vi även behov av matchbilder etc. för att göra inläggen och därigenom även bloggen mer levande. Så är du en fotograf eller känner någon, får du/ni gärna höra av er på contact.loven4ever@gmail.com

Vill du och ditt företag skänka priser till tävlingar under den kommande säsongen, hör bara av er via mail på contact.loven4ever@gmail.com

..och du som läsare som känner någon företagare, vi hoppas så klart du sprider denna info så att alla företag som på något sätt skulle vilja bidra, även ges den möjligheten.

Utöver skänkta priser till tävlingar från olika företag finns alltid möjligheten att frivilligt donera bidrag till bloggen. Se rubriken ”Donera”, där det allra enklaste sättet kanske är att bara swisha till 070-517 34 76. Det kommer med jämna mellanrum bidrag till bloggen och alla dessa bidrag, stora som små, sätter vi så klart extra stort värde på.

Tack på förhand för att ni hjälper oss sprida budskapet!

– För evigt, för alltid! –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: