Pris & snitt??

Biljettpriserna är släppta till kommande säsong och med något korrigerade, d.v.s. sänkta, priser hoppas så klart Löven locka publik till hallen trots att det nu blir Div 1.

Spontant tycker jag priserna känns både vettiga och rimliga, sedan är det så klart en avvägning vilket pris man ska sätta. Jag tror att många av de trogna hade kommit, nästan ovsett pris.. det känns bara som att det är många vill vara med på resan tillbaka. OM dessa då betalar något mindre i entré vill det till att fler hittar till arenan för att Löven ska få samma intäkt. Jag tror att för åskådaren med måttligt intresse och den som bara ser några matcher per år är inte priset så avgörande, men det ska bli mycket spännande att se hur många vi kommer bli i vinter.

Snittet då? Jag blev nästan förvånad vilket snitt de budgeterat med, 1450 enligt Calla på presskonferensen i förrgår. Nog för att jag tror snittet blir än högre, men jag trodde de skulle räkna med större lite marginal. 

Vad tror du som läser då, vilket snitt kommer vi hålla i höst respektive vår och är biljettpriserna "bra"?

+ + +

Jag har då ännu inte sett till något erbjudande om förlängning av mitt årskort, men det kanske kommer? Visserligen har postlådan varit tom några dagar i veckan, så ifall någon snorunge i närområdet lagt rabarber på all reklam och mina räkningar är det helt lugnt, se bara till att betala räkningarna. Rabarberna kan ni ju be mamma koka kräm på förresten, men se för fan till att lämna tillbaka erbjudandet i lådan!!

0 thoughts on “Pris & snitt??

 • 6 augusti, 2010 kl. 10:54
  Permalänk

  Jag har några nya namn. Den första är Johan Enqvist från leksand som är center och han fick inte nytt kontrakt med leksand. Den andra är Andreas Valdix som är center och han fick inte heller nytt kontrakt med västerås. Sen har vi Tomas wallgren jag vet inte om jag har nämnt han förut med han är ju som sakt center och fick inte nytt kontrakt med malmö. Sist men inte minst har vi den långa forwarden med ett bra skott Robin Andersson som står utan klubb just nu.

  Svar
 • 6 augusti, 2010 kl. 14:34
  Permalänk

  Nog bör löven kunna dra kring ca 1500 per match blir det kval sen till allsvenskan kommer det säkert över 4000 iallafall tycker att biljett priserna är bra kommer säkert mer folk och ser löven man får ju även lite penger på kaffe mm hoppas bara att löven även får sälja alkohol ochså det bör ge ganska bra med pengar på så sätt kan dom nog tjäna minst lika mycket som om dom skulle haft högre priser sen så kommer förhoppningsvis intresset för löven att öka när folk som annars inte skulle gå lika många matcer om biljett priset var högre

  Svar
 • 6 augusti, 2010 kl. 19:27
  Permalänk

  Svar till scouten (2010-08-06 10:54)
  Härligt scouten du trummar på, av de namn du nämner väljer jag att kommentera 2.

  Både Wallgren och ytterrightern Andersson har jag själv skrivit om så de tänker jag gärna till lite extra kring. Vad gäller Wallgren skrev Stålnacke, han med koll, rätt tidigt att Tomas vore kanon för Löven. Han lyfte Babyhawks i ett liknande läge och visade tydligen prov på både hjärta och karaktär. Wallgren känns som som ett långskott, men han skulle definitivt lyfta Löven..

  Vad gäller Andersson är det lite lika samma, jag har svårt att se att det blir ettan, samtidigt är det få platser kvar. Why not?

  Svar
 • 6 augusti, 2010 kl. 19:33
  Permalänk

  Svar till rikard (2010-08-06 14:34)
  Vad gäller snittet är vi nog ungefär lika rikard.. jag tror vi kommer toppa 1500, sedan vore det så klart intressant att veta hur de räknat kring restaurang och kringförsäljning vid matcherna.

  Men däremot tror jag tvärt emot att de knappast kommer sälja mycket i barerna kommande säsong, spelet torde bli mer underhållande än det varit så nu kommer vi se hockey stället för att hänga i baren ifall vi tar oss till arenan.

  Återstår att se vad det ekonomiska utfallet blir, men hockeymässigt känner jag mig taggad inför säsongen.. men visst kan det även bli ett eller annat besök i baren..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: