Premiären!

Löven hade själva utlovat: "Ny säsong, nya tröjor och nya spelare!" och då de lockade med fri entré (äntligen ordning på ekonomin?) var det som vanligt halvhyggligt med folk i Umeå Arenan när grabbarna äntrade isen.

De som tog sig till Umeå Arena i kväll fick i alla fall se de nya snygga tröjorna. Även om jag ännu inte vet ifall det är grönt som gäller hemma och vitt borta eller tvärt om om lovar det gott. Tröjorna ser bra ut och när divsion 1-gänget (det smakar fortfarande inte gott) Löven har ispremiär så var det dessutom liveupdate på hemsidan, bara en sån sak.

Vad gäller de nya är inte alla på plats ännu, ex kommer Tylor Michell senare i veckan, och eftersom det var första passet låter vi vara just det. Nästa träning är i morgon samma tid och även om inte inramningen blir den samma är det inte omöjligt att fler pass hittar bladet, att fler skott placeras något bättre och att timeingen i tacklingar etc. kommer vara än bättre. Men i dag gläds vi så klart åt att säsongen äntligen dragit i gång. Inte sant?

0 thoughts on “Premiären!

 • 1 augusti, 2011 kl. 21:27
  Permalänk

  Nån som utmärkte sig lite extra?

  Svar
 • 2 augusti, 2011 kl. 08:26
  Permalänk

  ÄÄÄÄÄNTLIGEN!!! Tillslut fick vi igen löven färgen, NU börjar återtåget……

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: