Premiären streamas

Följande mail ned i mailboxen tidigare i dag:

Hockeysveriges hetaste match denna helg spelas i Haparanda och nu är det klart att matchen direktsänds live i Web-TV på www.norrstream.se! Efter värvningar som Jonathan Hedström och Conny Strömberg hos Asplöven samt Aleksandrs Macijevskis, Peter Tsimikalis och Johan Wikström hos Björklöven har denna premiärmatch i Allettan blivit flera gånger hetare än vad den från början redan var.

Med tanke på hur populär den här matchen blivit och att Asplövens hemmahall Arena Polarica kommer bli fullsatt denna lördagseftermiddag så har NorrStream tillsammans med Asplöven försökt att få till skott en sändning för att kunna låta alla som vill ta del av denna match och ända in i det sista har det jobbats, men nu är det alltså klart.

Vi börjar med lite uppsnack inför matchen redan kl 16:45 och nedsläpp för matchen är 17:00 då kommentatorn Jens Lindmark tillsammans med experten Jimmy Stålnacke (känd som bloggare hos tidningen NSD) kommer att guida tittarna genom matchen. Vi kommer under matchen självklart också att bjuda på intervjuer, så missa inte denna match!

NorrStream har alltid haft som målsättning att kunna erbjuda gratis sändningar, men pga den korta tid som är kvar till matchstart så har vi tillsammans med Asplöven valt att för denna match ta ut en avgift på 99 kr som betalas genom vår hemsida.

För mer information om NorrStream kontakta:
Jimmy Lindmark 073-830 05 81

Jens Lindmark 070-233 01 41

www.norrstream.se

live@norrstream.se

+++

Det blev alltså så att Lövens premiär borta mot Asplöven imorgon kommer att streamas via Norrstream mot en kostnad av 99 kr. Läs hur betalningen fungerar på deras hemsida här. Dessvärre missar undertecknad detta eftersom jag ska ned till Ö-vik och kolla in Lövens 01:or och deras möten med Huddinge och Modo i Foppa Cup som spelas i klassiska Kempehallen. Det är nog så bra om inte bättre. Hockey är bäst live. Sen måste ju framtiden scoutas. : )

0 thoughts on “Premiären streamas

 • 7 januari, 2011 kl. 22:27
  Permalänk

  99:-, kändes väldigt häftigt!?
  Får hoppas kvalitén är bra för matchen måste ju ses 🙂

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 23:00
  Permalänk

  Svar till Nicke (2011-01-07 22:27)
  Håller med Nicke, 99 pistoler kändes väl saftigt.. men har vi nåt val när vi inte åker upp? Skit samma priset, i fall det blir tre pinnar så gläds vi väl med grabbarna inte sant..?

  Svar
 • 8 januari, 2011 kl. 13:20
  Permalänk

  björklöven vinner

  Svar
 • 8 januari, 2011 kl. 15:21
  Permalänk

  Vilken match för att vara Allettan! Det skall bli intressant att se vad Macijevskis och Tsimikalis går för.

  Tips: Asp – Björk 3-4

  Svar
 • 8 januari, 2011 kl. 15:24
  Permalänk

  Hoppas man kommer kunna se matchen vid ett senare tillfälle eller i iaf highlights, då man befinner sig i skogen med lite å inge bredband?! Iof så brukar väl asplöven lägga upp klipp på deras sida, man får väl hålla tillgodo med dom klippen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: