Premiären spelas i… KALIX???!!

Ja, ska man tro uppgifterna som Jimmy Stålnacke gick ut med igår kväll så försöker Asplöven flytta matchen från Arena Polarica till Fururiken i Kalix som sväljer 3 000 åskådare mot ynka 600 i Haparanda. Jag citerar: – Det har varit sånt tryck på biljetter att man tror att man drömmer. Vi skulle kunna ta in minst 5000 till den här matchen. Bara sen "Jonte" värvades har vi haft minst 200 personer på träningarna. Och efter att det blev klart med Strömberg har redan 20 journalister anmält sig under kvällen. Vi brukar ha en, två och då är man ju glad. Han fortsätter:  -Jag har ringt till Kalix i dag (torsdag) men det är ju röd dag så det är svårt att få tag i folk. Det är inte helt klart men jag hoppas det löser sig imorgon, säger han till hockeykanalen.se.

Tanka bilen, Kalix är närmare än Haparanda och Fururinken är inte mer hemmaplan för Asplöven än för Björklöven. Nu knäcker vi dom… Man ur huse.,..

0 thoughts on “Premiären spelas i… KALIX???!!

 • 7 januari, 2011 kl. 12:25
  Permalänk

  Nix, matchen kommer att spelas i Haparanda.

  Svar
 • 7 januari, 2011 kl. 13:53
  Permalänk

  Svar till Sture (2011-01-07 12:25)
  Så det blev så?…nästan lite synd. ; ) Har inte kunnat följa utvecklingen då hela förmiddagen fått i snöskottandets tecken. Tack för uppdateringen, Sture.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: