Premiären!

Den officiella premiären är avklarad och nog var vi i alla fall ett par tre hundra som bänkat oss för att få se "kalvarna på grönbetet". Man ska väl inte dra några större växlar, eller ge sig i kast med att betygsätta lirarna. Det syntes i alla fall att killarna hade skoj och att de hellre tränar på is än springer i skogen eller pumpar i gymmet. Sedan var känslan att stämningen var rätt så god på läktarna med, tror vi trots allt blir några stycken på arenan i vinter med.

Vi nog generellt hoppas att klippet i skridskoåkningen kommer allteftersom och passen både blir hårdare och sitter med än bättre precision, gärna redan till nästa veckas träningsmatch mot Teg. Truppen som under dagen utökats med Törnkvist hade vid träningen "förstärkts" med backarna Daniel Rahimi, Oscar Molin och en Jacob Johansson, därtill ska de unga forwardarna Daniel Palmebjörk och Oscar Persson träna med A-laget tills vidare. Utöver detta vaktade Marcus Evertsson den andra buren.

Om jag skulle nämna ett par killar som trots allt stack ut lite så var det Waldehagen, som man trots allt har höga förhoppningar på och den unge backen Alexander "Säffle" Eriksson, jag tyckte han såg både rapp, spelskicklig och allmänt hungrig ut. Tror hårt på Säffle efter i dag. En annan kille som blir en profil är så klart Blixt, alla lag behöver karaktärer som hela tiden tävlar på isen och en av de största karaktärerna i Löven kommande säsong kommer definitivt att vara Jimmy.

+ + +

Kul förresten och ett extra plus till att killarna lirade i matchtröjor och att det delades ut program till alla åskådare. Vi ska inte och behöver defintivt inte ta efter de som gör första träningen till ett spektakel, men lite musik och en presentation av lirarna kanske? I år blev det ju ingen kick off av förklarliga skäl, jag tycker definitivt det kunde vara en tanke till kommande säsong så att killarna känner sig än mer välkomna.

0 thoughts on “Premiären!

 • 3 augusti, 2010 kl. 03:26
  Permalänk

  ”Jacob Johansson” Jacob Jonsson heter han tydligen.

  Svar
 • 3 augusti, 2010 kl. 09:43
  Permalänk

  Hittade en dator! Låter bra att grabbarna kommit i gång. Livet i Norrbotten fortgår i all dess prakt. Idag väntar Luleå skärgård. Längtar trots allt till hallen. På återhörande alla lövare.

  Svar
 • 3 augusti, 2010 kl. 09:47
  Permalänk

  Det finns en back som gör hyfsat med poäng i allsvenskan eller hyfsat det är riktigt bra att göra 22 poäng som back på en säsong. Men iaf han heter Calle Bergström och han fick inte nytt kontrakt trots en stark säsong i örebro. Är han nåt för löven eller är han för dyr. Han har även en bror som är center och spelar i div 1 och är 23 år han gör inte så mycket poäng men han kan väl vara ett alternativ för en 3:e-4:e kedja.Och han heter erik bergström. Vad säger ni??

  Svar
 • 3 augusti, 2010 kl. 19:21
  Permalänk

  Börjar det inte bli nalta isbeläggning i Luleå skärgård nu? Glöm för fagerlund inte att ta med nån från deras a-lag efter en blöt kväll på stadspuben! MVH Janne i Karlstad

  Svar
 • 3 augusti, 2010 kl. 23:54
  Permalänk

  Svar till janne (2010-08-03 19:21)
  20 grader…varmt faktiskt. Försökte hitta Abbots,men tydligen huserar de inte i Södra Bredåker, Norr om Boden. Märkligt. see ya.

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 09:55
  Permalänk

  Svar till ep (2010-08-03 03:26)
  Okej ep, men Johansson, Johnsson, Jönsson eller Jonasson.. jag tror avsett Jacob får svårt att ta en tröja ifall det nu är en try out.

  Någon som vet nåt gällande Jacob egentligen?

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 09:59
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2010-08-03 09:43)
  Det låter kanon att du har det bra och trivs, men trivs inte FÖR bra bara så att du blir kvar permanent.

  Lite skönt ändå att du längtar tillbaka till hallen, det tar jag som ett friskhetstecken mitt på semestern och ute i en vacker skärgård. Ha en fortsatt bra semester så försöker jag hålla ställningarna, en spännande presskonferens från Löven i dag..

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 10:08
  Permalänk

  Svar till scouten (2010-08-03 09:47)
  Härligt scouten att du droppar namn och försöker höja pulsen lite, keep it up!

  Vad gäller storebror Calle tror jag definitivt att han är för dyr och sedan är det inte backsidan som är problemet just nu. Vi behöver en eller helst två centrar och ett komplement till Wälitalo. Erik däremot hade kanske kunnat vara något, han verkar dock ha ett kontrkat med Valbo HC även kommande säsong… du får nog försöka hitta nåt bättre! 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: