PrayforParis

Vaknar upp till vad som skulle bli en härligt lördagsmorgon i huvudstaden, men så blev det inte som ni alla förstår. Dagen skulle gå i spänningens spår och jag borde vara grymt taggad inför kvällens fotbollslandskamp som ska ses på plats, men känner just bara tomhet, oro och avsky.

Våra tankar går till de drabbade och dess anhöriga.

image

17 thoughts on “PrayforParis

 • 14 november, 2015 kl. 12:59
  Permalänk

  Det man oroar sig mest för är väl när liknande ska ske i Sverige med tanke på den brutala invandring som vi har och har haft i Sverige lär ju finnas ett x antal is krigare bl.a i landet.

  Svar
  • 14 november, 2015 kl. 13:27
   Permalänk

   Dum kommentar. Det rimliga hade väll varit att folk flyttar TILL IS och inte FRÅN IS ifall man är en sk ”IS krigare”? För hur förklarar du de hundratal segregerade människor som flyttat från Stockholm, Göteborg utan att ha genomfört attentat i IS namn i Sverige innan de flyttar?

   Flyktingarna som kommer till Sverige behöver du inte oroa dig över, de ogillar troligtvis IS ännu mer än vad du gör.

   Svar
   • 14 november, 2015 kl. 16:02
    Permalänk

    Dum kommentar? Du måste kolla på verkligheten och sluta med fantasier. Hur förklarar du dom tusentals människor som åker och hjälper is med alla dumheter?
    Dom behöver inte flytta hit pga att dom ogillar is dom flyttar hit för att dom vet hur bra dom kan få det här. Förstår inte varför det bara är svenskar som inte fattar vad denna invandring kommer göra med vårt land. Kanske är dags att börja förstå varför vi är rätt så ensamma med dom här dumheterna.
    SD 2018!

    Svar
    • 14 november, 2015 kl. 18:58
     Permalänk

     Jag kommer inte att kommentera detta mer med respekt dels till loven4ever och dels till de andra som kommenterat att de inte vill se detta.

     Men stödjer inte din mening min poäng? ”Hur förklarar du dom tusentals människor som ÅKER OCH HJÄLPER IS med alla dumheter?”

     Du behöver inte vara rädd för att ett attentat ska ske här, eftersom de som stödjer IS helt enkelt drar ifrån landet. Du kanske glömt att Frankrike har tex tidningen som driver med islamister? Frankrike har en högre hotbild än Sverige. Om de absolut skulle vilja göra ett attentat i Sverige skulle de redan ha gjort detta.

     Nog om detta, fint inlägg av Lövenbloggaren 🙂

     Svar
     • 15 november, 2015 kl. 00:49
      Permalänk

      Nej den stödjer inte din poäng, poängen var att när du hänvisar till att dom flyr från is, så är det ju väldigt märkligt att så många åker tillbaka!?
      Självklart finns ett stort hot mot Sverige, det förstår till och med bröderna Marklund. Som militär så vore jag tacksam om du respekterar mitt kunnande. Har du glömt att det redan hänt i sverige? Självmordsbombaren i Stockholm! Vänta bara du…. Du kan bara hoppas på att ingen i din närhet faller offer.
      Mycket riktigt ett fint inlägg av lövenbloggaren.
      SD 2018!

    • 14 november, 2015 kl. 19:20
     Permalänk

     Håll din rasistiska propaganda borta från den här hockeybloggen. Det är människor vi pratar om. Världen behöver kärlek och förståelse, inte hat och fördommar. Hatar vi och sprider massa osanningar så vinner dom människor som ligger bakom dåden i Paris. Du är en väldigt liten människa och jag tycker synd om dig. Din värld är väldigt liten och cynisk. Du styrs av rädsla för något du själv inte förstår eller har intresse/kunskap att lära dig mer om. Patetiska inläggg. Det här inlägget är skrivet i sorg för offren, för medmänsklighet, mot våldsangreppet mot ett öppet demokratiskt samhälle. Mot våldet, mot hatet. Lägg ner det blinda rasistiska hatet, är bara patetiskt. Kalla dig inte heller Lövare, läs igenom vilka värdegrunder som finns i föreningen. Hittar du exkluderande trångsynthet där?

     Svar
     • 15 november, 2015 kl. 00:59
      Permalänk

      Det är tyvärr inte så enkelt. Så länge vi har dessa religoner så kommer det alltid finnas hat och våld. Förstår inte riktigt vad du pratar om egentligen, lägg ner det tragiska rasist snacket. Jag är patriot och kommer försvara mitt land med mitt eget liv, även fast det tydligen är fullt av idioter. Det är bara sorgligt att du inte förstår bättre än så här gällande vad som är bäst för Sverige. Skulle kunna argumentera i timmar om varför jag har rätt men då kommer inte mina kommentarer släppas igenom. Jag kallar mig för lövare hur jävla mycket jag vill och står på h varje match dessutom.

     • 15 november, 2015 kl. 01:24
      Permalänk

      Vem fan är du Henrik att skriva att man inte har rätt att kalla sig lövare? Du skriver att man ska sprida kärlek och förståelse men det jag ser är direkta motsatsen. Är det någon som inte ska kalla sig lövare så är det du, gå gärna över till saik. Usch!!!!!!!!!!

     • 15 november, 2015 kl. 15:21
      Permalänk

      Ja du Joakim, jag poängterade för Johan vilka värdegrunder som Björklöven står för. Inget I det Johan skriver om finns med där. Han må vara både militär och nationalist, du kan mycket väl även sympatisera med den skeva världsbild han återger. Därav mitt konstaterande om att inte kalla sig Lövare, vi exkluderar inga människor (utom möjligtvis Marklundare). Rättigheten att kalla sig Lövare har alla, läs igen, var inte det jag skrev. Påvisade bara att det kan vara en fördel att ta åt sig av föreningens budskap. Av hänsyn till den här bloggen skriver jag inte mer än så. Ni har fel och jag har rätt.
      Orka näthata halv två på natten….

   • 14 november, 2015 kl. 16:26
    Permalänk

    Flyktingarna som kommer hit ska vi inte oroa oss för? Bilbränder? Ikea mord? Självmordsbombare i Stockholm? Hedersmord? Gruppvåldtäkter? För att inte tala om alla dom som faktiskt stödjer is. Ja listan kan göras oändligt lång. Sånna kommentarer gör mig otroligt besviken på svenska folket, att vi inte ser bättre än så är sorgligt.

    Svar
 • 14 november, 2015 kl. 13:37
  Permalänk

  Fruktansvärt! Så j-a tragiskt! Dessa terrorister är helt absurda. Mentalt störda
  Pray for Paris

  Svar
 • 14 november, 2015 kl. 14:37
  Permalänk

  Och folk undrar varför SD har så många röster….hmmm? Orkar inte dra upp dom tusen andra anledningarna för att jag vill egentligen inte starta någon debatt om detta på en blogg som handlar om hockey men just sayin.

  Svar
 • 14 november, 2015 kl. 16:29
  Permalänk

  mycket bra inlägg Lövenbloggaren.
  Idag tänker vi på alla drabbade i Paris.

  Och så uppmanar jag alla att låta denna blogg förbli en hockeyblogg.
  Politiska inlägg kan ni göra någon annanstans!

  Svar
 • 15 november, 2015 kl. 02:10
  Permalänk

  Undrar varför folk tenderar att flytta blicken mot en religion som inte ens förespråkar våld.

  Det är ju inte religionen som utför dåden utan människorna som har tolkat religionen på sitt sätt för att utöva makt & förtryck.

  Sverige har inte heller varit så snällt om man tänker på Vänsterpartiet & 90 miljoner människoliv.

  Jag förstår att folk är oroliga, men det får inte bli så att man tror det värsta om alla bara för att man har en tro.

  Det finns faktiskt muslimer (som inte ALLS är terrorister) som fördömer detta lika mycket som oss.

  https://www.youtube.com/watch?v=N6wYF5_dlc0

  Kolla även in den här videon: https://www.facebook.com/UmeaBoy83/posts/904195412998295

  Till sista, läs även den här texten:

  https://www.facebook.com/vardagsrasismen/posts/915693328516637

  Svar
 • 15 november, 2015 kl. 13:08
  Permalänk

  Men snälla Kristoffer har inte du förstått nånting? Alla dessa attacker vi sett 11 sep, Charlie Hebdo, Paris, Stockholms självmordsbombare, m.m m.m har ju en direkt anledning och det är ju deras religon det handlar om och ingenting annat. Oavsett vad deras tro säger så är det ju nått allvarligt fel med islam eftersom det gång på gång handlar om dessa typer. Tänk om vi i Sveriges kyrka skulle börja hålla på likadant, hur fan skulle de se ut?
  Så oavsett vad alla ”vill tro” så är det tyvärr denna motbjudande religion som är den verkliga anledningen bakom.

  Svar
 • 15 november, 2015 kl. 15:26
  Permalänk

  Helt uppenbart så är man främlingsfientlig när man inte ens i en HOCKEYBLOGG kan låta bli att hetsa upp en dålig stämning mot människor av annat ursprung. Jag var väl naiv som trodde att man åtminstone här skulle slippa sådant.

  Svar
  • 15 november, 2015 kl. 15:38
   Permalänk

   Är så satans trött på snacket om främlingsfientlighet och rasism, det hör ju inte ens hit! Problemet är ju alla problem vi ser i Sverige och i världen, så sluta fokusera på att halva Sveriges befolkning skulle va rasister och börja se problemen vi har fått dom senaste åren. Tar vi inte det här på allvar NU så har vi snart en krigszon betydligt närmare än ni någonsin trott.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: