Possler: – Nöjd så länge vi vinner!

I går spelades den femte semifinalen och vi fortsätter ta pulsen på några spelare under rådande slutspel och inför det som komma skall. Möt här rivige  #71 Gustav Possler för att ta del av bl.a. hans tankar och då främst gårdagens femte semifinalmatch mot BIK Karlskoga.

71 Possler Foto: Lövenbloggaren
Sett till matchen, var er seger 5-4 rättvis? – Ja det tycker jag, vår andra period är så pass bra så vi ska döda matchen där.
Ni hade bra förutsättningar med flyg jfr buss, hur kunde första se ut som den gjorde? – Vet inte, vi har haft några matcher där dom har kommit ut lite hetare än oss. Där kan vi bli bättre.
Du är sedan själv inblandad i både det tredje som det fjärde målet.. vad säger du om dessa mål och din egen insats? – Wikens mål är väl lite flyt att den går fram men det var på tiden med lite medstuds. Ottos mål tycker jag vi jobbar på bra som enhet lågt och det är ett riktigt bra hockeymål. Vi vinner matchen så jag är nöjd.
Nu 3-2 i matchserien, måste väl vara skönt att vara i detta läge..? Vad blir nycklarna på onsdag?
– Spela som vi kan i 60 minuter och ha roligt där ute!
Stort tack Gustav, ge järnet på onsdag.. – Tack själva!
Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Possler: – Nöjd så länge vi vinner!

 • 13 april, 2021 kl. 10:49
  Permalänk

  Possler har gjort ett grymt slutspel jag kan till och med sträcka mig till att utse honom till lagets viktigaste spelare så här långt. Han har en otroligt arbetskapacitet alá Duracellkanin, otroligt bra efter sargerna och till det ett bra spelsinne han är också en spelare som gör sina lagkompisar bättre. Skönt med ett 3-årsavtal med honom ! Att Gustavs kedja med Pontus och Liss alla ligger på 9 poäng och i topp i den interna poängligan understryker väl bara hur bra dom varit tillsammans.
  Däremot så måste en del andra höja sitt spel, tycker transatlant kedjan inte får ut så mycket av sitt spel som man skulle önska, dom jobbar på men dom får inte riktigt ut det man vet att dom har i sig.
  J.T har väl inte heller kommit upp till den form han hade innan skadan men jag tror att han och många andra kommer att lyfta ändå mer. Hoppas nu att Rahimi är tillbaka på onsdag och att det inte var något allvarligt på Eronen så han kan spela också.
  Det är grymt viktigt att vinna på onsdag och slippa att resa ner till Karlskoga då spelschemat i finalen ser ut som det gör.

  Svar
  • 13 april, 2021 kl. 17:46
   Permalänk

   Håller med, Possler har presterat j-ligt bra, han och Ottosson har varit jämnaste bra under säsongen. Min favvo Vesel har tyvärr sloknat lite innan och under slutspelet. De som kan få oss att gå hela vägen är att *Hutch håller kylan (har inte inte råd med dumma utvisningar nu) *Poulin överpresterar och att vi lägger av med att bara dumpa och böka i sargen (funkade inte år efter år, innan Kenttä)

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: