Possler: – Jag har ju inte fått spela inför Lövenfansen ännu!

I kväll spelas andra semifinalen och vi fortsätter ta pulsen på några spelare inför det som komma skall. Möt här forwarden #71 Gustav Possler för att ta del av bl.a. hans tankar gällande det nya kontraktet och kvällens andra semifinalmatch mot BIK Karlskoga.

71 Gustav Possler Foto: Lövenbloggaren
Tjena Gustav, hur är känslan så här i slutspelstider? – Tja, det känns bra, bara glädje. Det är ju det här man har längtat efter hela säsongen.

Vad säger du generellt om din egen säsong så här långt? – Lite seg start men jag tycker att det har gått bättre och bättre hela tiden. Förhoppningsvis har man någon till nivå i sig.
Men apropå din egen säsong, relativt nyligen en förlängning med tre säsonger.. måste så klart kännas skönt, men vad gör att du vill stanna och skrev ett så pass långt kontrakt? – Ja det känns såklart väldigt bra. Umeå är hemma och jag trivs oerhört bra. Jag är där jag vill vara och det här är en resa som jag verkligen vill vara en del av så det var ett enkelt beslut. En annan del är ju att jag inte fått spela framför Lövenfansen ännu, förhoppningsvis får jag chansen under dom här tre åren!
Din kedja med Liss och Andreasson har verkligen kommit i gång på slutet, vad gör att ni passar och trivs så bra ihop? – Absolut. Jag tycker att vi utnyttjar våra styrkor och hjälper varandra bra. Vi har kul tillsammans där ute och det är viktigt!
Sedan en fråga om HockeyAllsvenskan mer generellt, vad tycker du om ligan och hur står den sig mot SHL och Liiga? – Det är en bra, jämn liga. Man får kriga för varje poäng och det är så det ska vara. Det är jättesvårt att jämföra ligor men det är klart att SHL och Liiga har en annan spets.

I första semin mot BIK kom ni ut oerhört starkt, hade matchen i nästan två perioder.. varför blev ni lite passiva i tredje och hur ska ni undvika det framöver vid ett liknande läge? – Svårt att svara på, det har hänt några matcher i slutspelet och det är en del nerver såklart men vi måste försöka släppa det och spela ut.

Hur skulle du annars vilja beskriva BIK Karlskoga som lag? – Det är ett skickligt lag, vassa offensivt. Vi vill spela i deras zon och investera i varje byte, trötta ut dom.

Nu då andra mötet mot BIK, vilka ser du som de viktigaste nycklarna inför kvällens match? – Fokusera på vårt spel. Vi öppnade starkt senast och får bygga vidare på det!

Stort tack Gustav och lycka till mot BIK! – Tack!

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: