Positivt besked från #6 Karlsson

Man försökte somna i går kväll med en rejält dålig smak i munnen och en stor klump i magen. Sällan har hockey som jag älskar och brinner för känts så meningslös som efter TACKLINGEN.

MegazoneOm Robin Jacobsson och Perra JOnsson sov det minsta dåligt i natt har jag ingen om, skönt att Coach Jonsson stod upp som sagt i går och han vann otroligt mycket respekt hos så många där och då. Sedan vaknar man då upp efter en kort och dåligt natts sömn till detta..

tweet KK 160122

..och då kändes det lite bättre. Smaken i munnen tyvärr kvar, men klumpen iaf något mindre. Nu vet vi ju iaf att Kim lever. Bloggens tankar till dig @kongokim. Se till att ta det lugnt och krya på dig!

Megazone

One thought on “Positivt besked från #6 Karlsson

 • 22 januari, 2016 kl. 12:12
  Permalänk

  Efter man har läst alla kommentarer och tittat på matchbilderna om och om igen känner man en tomhet och uppgivenhet och framförallt stort medlidande med Kim såklart. Precis som bloggen skriver finns det en klump i magen.
  Alla Leksingar som försvarar denna tackling säger en hel del om dom som person, och Jacobsson själv som i efterhand inte tycker att han gått över gränsen och tar ganska lätt på det har ingens respekt kvar hos oss hockeyälskare förutom hos några få okammade Leksingar.

  Till dig Kim vill jag bara krama om och säga att vi håller alla tummar som finns och hoppas att du snart är på isen med oss. Krya på dig….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: