Popovic back nr 7

Backsidan börjar bli mer och mer färdig sett till numerär och även om sportchef Per Kenttä svävade lite när namnet testades för en tid sedan av bloggen (länk) har det kommit rykten och tips på att Alexander till sist skulle presenteras.

Kenttä sa följande till hemsidan (länk) efter det att unge Popovic presenterats:

-Alexander Popovic är en liten spelskicklig back med ett bra förstapass. Han är rörlig och jag tror att vi kommer att få se en bra utvecklingskurva på honom i vinter! 

Popovic själv sa följande kring Löven: – Jag känner mig klar med juniorhockey och då är Björklöven ett riktigt bra alternativ för mig. Det ska bli riktigt kul att komma till Björklöven. Umeå är en stor stad och de gånger jag varit där har jag tyckt det varit trevligt och Björklöven är en bra klubb. Jag är en offensiv back som är bra på skridskorna och gillar att bära upp pucken men samtidigt klara av det defensiva spelet.

*

Popovic född 2001 har erfarenhet från U16- , U17- och U18-landslagen och noterade i fjol 31 p (8 +23) och +34 på 52  matcher med MODOs J20.

Kontraktet är på två år.

*

Helt klart en rätt ung och samtidigt väldigt intressant backsida, gillar även tanken med 2 år på både nämnde Popovic som Larsen, sedan då en viss mix även på kontraktslängd när Stenvall bara fick ett år.

Lägg Deilert till detta så har vi fyra vardera av left och right på backsidan, det var sannerligen inte i går.

Dina egna tankar kring kontraktet? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Popovic back nr 7

 • 11 juli, 2019 kl. 19:27
  Permalänk

  Tycker lagbygget börjar se rätt ut för en gångs skull om nu Hutch och Deilert tillkommer. Bra mix. Nån sponsor får gå in och betala en toppcenter när PK hittar den rätte. Kan detta vara säsongen man slipper sitta på nålar ända in i slutomgången för att undvika negativt kval.

  Svar
 • 13 juli, 2019 kl. 09:02
  Permalänk

  Nu KANSKE man slipper att våndas i 52 omgångar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: