Podd med Kenttä

Hemsidan och då specifikt Mikael Kassman har mött sportchef Per Kenttä, det finns numer ett poddmöte i del 1 och 2.

Här hittar du del 1 och här del 2, om du nu av någon märklig anledning missat dem.

Spontant ger Per ett otroligt lugnt och sympatiskt intryck, verkar både vara en skön filur som en mycket seriös och väldigt noggrann sportchef. Det är vi direkt inte bortskämda med, men nu är det inte Kenttä som ska göra målen på isen kommande säsong.

Möjligen att den allra bästa frågan som ställdes kom från Albin och då ifall Per använder bron över älven eller om han går på vattnet.

Men i stort tar jag med mig vikten av ett lag i superelit (J20), samarbetet med Teg/Vännäs, att man som spelare bör uppskatta stödet och hellre nyttja möjligheter kontra det krav som finns. När det gäller Supporterspelaren fortfarande öppet om det blir den etablerade backen, förstacentern eller en winge. Annars återkommer ofta Per till snacket om rätt roller, alltså att man sätter ratt man på rätt plats. Bara där en sportchef som tänker rätt.. och troligen ger laget bra förutsättningar.

Men sett till podden så är det en etablerad back, en fw (winge/center) utöver bredd och utveckling vi har att se i truppen till kommande säsong.

Men annars gillar jag hans ord kring just Björklöven, den resa han vill göra då det finns förutsättningar osv. Jag tycker Albins fråga var bra, riktigt bra och jag tror inte Kenttä behöver bron.

Kommentarer, tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg. 

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Podd med Kenttä

 • 10 juni, 2019 kl. 23:23
  Permalänk

  Jag rekommenderar ALLA som har det minsta intresse av ishockey att höra på den här podden, aldrig tidigare har jag hört någon i Björklöven svara så ärligt på frågor som herr kenttä gör.

  Och jag säger bara äntligen så kommer det in någon som fattar hur viktigt det är med ett bra PP och BP, som man har väntat på det. Att han sedan också förstår vikten av en bra målvakt är kung.

  Nu kan man knappt vänta på att pucken ska släppas, först ut att få smaka på NYA björklöven blir KHK och MODO!

  2000 talets bästa värvning i björklöven är så klart Kenttä, kanske till och med genom tiderna, det får framtiden utvisa…

  NU DJÄVLAR BJÖRKLÖVEN!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: