Poängligan!

Aktuell och slutlig ställning efter sex matcher: (Topp 5)

Poängligan 

 Spelare  Matcher  Mål  Assist  Poäng  Utv.min
# 19 W Quist 6 3 4 7 2
# 24 J Vikström 6 3 3 6 12
# 10 M Persson-Riis 6 4 1 5 2
# 26 V Ekeståhl-Jonsson 6 3 1 4 0
# 28 Z Possler 4 2 2 4 2

+ + +

Busligan

Spelare Matcher Utv. min
# 14 D Palmebjörk 5 27
# 24 J Vikström 6 12
# 4 A Kling 4 10
# 8 O Molin 5 6

# 5 K-J Lundström

3 4

Det var poängligan och busligan baserat på försäsongen, vi gläds med William som på ett härligt sätt redan gjort avtryck i Umeå Arena och skaffat sig många gröngula vänner. Naturligtvis otroligt skönt och befriande att både Persson-Riis och Quist så snabbt hittat målet och börjat producera. De kommer utifrån och de ska producera, skönt bara för alla inblandadde att de dessutom infriar alla högt ställda förväntningar. Att Michel kommer göra poäng eller mycket nytta tvivlar jag inte en sekund på, de som kommer utifrån och förväntas tillföra spets eller karaktär i olika former motsvarar so far iaf mina förväntningar. Hur tänker du?

Dessutom tycker jag vi borde uppmärksamma juniorerna Ekeståhl-Jonsson och Possler som i förrgår ingick i varsin "seniorkedja". Båda har gjort det mycket bra och i dagsläget känns det som att båda har mycket att tillföra och båda kan definitivt bli säsongens stora utropstecken. Vad gäller busligan vet jag inte vad vi ska tycka, varken Palmebjörk eller Jocke Vikström känns som någon buse.. den ena "vann" på en något olycklig tackling i ryggen och den andra tog silvret på en högst tveksam utvisning som kompletterades med 10 extra när han skulle knacka bort snön som fastnat på bladet.

+ + +

Vi ska göra vad vi kan för att få ett par kommentarer från aktuella lirare.. just nu hatten af William och vi fixar en fotölj i fulbåset Palmebjörk! Vi vill ju du ska sitta skönt liksom..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: