PO2, inför period 1!

Bloggen sökte ett antal lokala och andra hockeyrelaterade profiler och bad om ett tips inför kvällens match.. om de sedan kunde förutse hela serien mot Nybro var vi så klart glada!

Maritn "Kingen" Johansson – Ja,  vad säger man om Nybro. Det känns som en bra utmaning för oss. Dom har två starka pjäser i lövenbekanta Jens Ledin och Maksim Matushkin, men kan vi bara få bort dom ur matchen ska det nog gå bra! Nyckelmatchen blir så klart den första på bortaplan, för hemma ska vi aldrig förlora!! Tror att vi vinner i kväll med 3-2 och sen avgör vi inför en fullsatt arena på lördag!! Ha, ha.. Vilken fest!!

Linus Boström – Det känns som en grymt svårtippad match. Jag skulle nog vilja påstå att dom är knappa favoriter på hemmaplan i kväll och att vi är knappa favoriter till matchserien.. Hemmaplan känns viktigt för det är två hemmastarka lag.

Erik Persson (Ordförande Green Devils)  – Jag har en Nyköpingkänsla över Nybro, kommer bli ruskigt jämnt! I kväll seger 2-1, förlust på lördag 2-4 och vinst på söndag 3-1! 

Jimmy Stålnacke – Björklöven börjar med en 3-1-förlust men tar sen två raka hemma i Umeå Arena. 3-0 och 2-1 skrivs siffrorna till efter att båda lagen stått på varsin sida om rödlinjen och tittat på varandra.. ha ha!

Björn Forsgren – Jag tror på följande resultat; Nybro-Löven 3–2, Löven-Nybro 2–1 (Bergmark avgör 19.53 in i tredje) och på söndag blir det Lövenseger med 3–1.

 
Jonas Fahlman – Med hemmalagets siffror först; 4-3, 3-1 och 5-2. Alltså Löven vidare med 2-1 i matcher.
 
Adam Savonen – Det är inte enkelt att tippa, men det är nu det är upp till bevis.

Så här tror jag det går: Nybro–Björklöven 5–2, Björklöven–Nybro 5–2 och på söndag
Björklöven–Nybor 3–3 under ordinarie tid. Sudden death är 50/50. Går inte att tippa. Svag fördel Nybro som kommer från en bättre serie och har lättare att ladda om för andra matchen Löven i egenskap av förlust. Löven har hemmaplan och stark forwardbesättning som sitt starkaste vapen. Därför är det som talar till Lövens fördel att det blir två hemmamatcher.

 
Johan Engman –  Tror att det går till 3 matcher och då måste ju jag tippa en förlust och då blir det i kväll. 4-2 i helgens matcher och då går vi självklart vidare!

Håkan Wirtala – I k väll tror jag vi vinner i sudden, slutresultat vid full tid 2-2!
 
Johan Edlund – Jag tror att det kommer att bli en mycket tight serie med få gjorda mål.
Nybro vinner i kväll med 2-1. Björklöven på lördag med 2-0. Hur det går i den avgörande vågar jag inte tippa. Men jag hoppas på Björklöven.
 
Lennart Holmlund – Förlust med 3-1i kväll. Jag är  i Thailand och resan går att följa på nätet.

 + + +

För er som oroar er för att sändningen ska lagga så lugnar Norrstream alla tittare: – Vi har kollat upp vad begränsningarna är och servern klarar minst 10.000 tittare, säger man från Norrstreams sida. Skönt. Nu laddar vi. Snart bara två timmar kvar till säsongen börjar!

0 thoughts on “PO2, inför period 1!

 • 3 mars, 2011 kl. 23:41
  Permalänk

  Kvällens mest positiva var att vi tillresta Löven-fans uppgick till 10-15 st, bravo. I övrigt: Totalt Jävla Mörker…
  Kanske väntat, men jag vill va bitter o sörja just nu!!!
  Blytungt, trots att Löven låg på stenhårt i sista så ville puckjä*len inte in. Snälla, vinn på lördag o söndag nu!

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 19:57
  Permalänk

  Svar till olov (2011-03-03 17:02)
  Sorry olov.. inlägget var förberett och tyvärr misssades ditt tips.

  Men så här Olovs tips; Nybro vinner tyvärr första 3-2 (sd)i helgen blir det 5-2 och på söndag blir det Waldehagen som avgör, 3-1! Totalt så vinner löven serien med 2-1 i matcher.

  Svar
 • 4 mars, 2011 kl. 20:23
  Permalänk

  Svar till Support i Syd (2011-03-03 23:41)
  Bra jobbat Support i Syd.. tyvärr hann vi inte se eller hör er under den sekund vi hade bild. Men jag tror och hoppas ni lät bra.. Blir en spännande helg, redan sjuukt nervös. I morgon släpps pucken, då ska vi vara på tå..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: