PO2, inför period 1!

Äntligen drar allt i gång på allvar och nu är det verkligen upp till bevis för kapten Jensa och hans bygge. Att börja på bortaplan är väl både och, mindre press å andra sidan ett Nybro som har publiken i ryggen och lär garanterat trumma på rätt bra. Enligt klubbchefen tillika exlövet Bengt Sjöstedt tror han på publikrekord för den här säsongen. – Ja, det blev en bra publikmatch för oss. Det borde locka närmare 3 000 åskådare, säger han till Folkbladet. Deras säsongsbästa är 2 596 åskådare då man mötte Vita Hästen i Allettan och föll med 0-4.

Trolig laguppställning:

Målvakt: Wälitalo (Wållberg)

Förstafemman: ”Säffle ” Eriksson, Halkidis – Vikström, Wikström, Bergmark
Andrafemman: Molin, "Igor" Eriksson – Waldehagen, Tsimikalis, Lindlöf
Tredjefemman: Karlsson, Axbom – Wallgren, Öberg, Macijevski
Fjärdefemman: Andersson, Floberg, Törnqvist

The Sandwich tror tyvärr på torsk, inte till middag utan i matchen. Nybro vinner en rätt tät match med 4-2. Lövens kassar av Lindlöf och Macijevski.

Lövenbloggaren tippar allt annat än en tight tillställning över tre ronder vore överraskande. Alltså vinner dessvärre Nybro ikväll med 3-2 och sen tar vi två raka 4-1 och 4-3.

+ + +

Återkommer i eftermiddag med några profiler och deras resultattips inför kvällen, det verkar vara många som följer laget och gärna lämnar just sitt tips. Visst ska du se matchen och hur tror just DU att matchen går?

+++

Kan vi få uppleva något liknande detta på lördag? Skillnaden är att isen nu inte beträdsav apor utan små delikata bakverk som bara väntar att slukas av exempevis openice Jonnie eller Bom-Bom Blixt. Den som vill få mer feeling inför matchen klickar med fördel in på denna länk. Här finns en hel massa smågodis. Jäklar vad nervös jag blir av att bara tänka på matchen. Du har väl skaffat biljett? Om inte så gör du det givetvis här. Här kan du se vilka erbjudanden som finns.

0 thoughts on “PO2, inför period 1!

  • 3 mars, 2011 kl. 15:03
    Permalänk

    Vi vinner så klart 2 raka. 2-5 ikväll.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: