PO 2, hur gick d?

Bloggen sökte ju tidigare ett antal lokala och andra hockeyrelaterade profiler och bad om tips inför PO 2-serien. Vore ju konstigt ifall vi inte skulle följa upp det i efterhand. Även om vi inte delar ut nåt pris var det kanke följande tips som var de mest korrekta så här med facit i hand. Det visar sig alltså att såväl en hockeyexpert i form av Stålnacke och en travkommentator Edlund hade väldigt bra koll.

Linus Boström – Det känns som en grymt svårtippad första match. Jag skulle nog vilja påstå att dom är knappa favoriter på hemmaplan i kväll och att vi är knappa favoriter till matchserien.. Hemmaplan känns viktigt för det är två hemmastarka lag.

Jimmy Stålnacke – Björklöven börjar med en 3-1-förlust men tar sen två raka hemma i Umeå Arena. 3-0 och 2-1 skrivs siffrorna till efter att båda lagen stått på varsin sida om rödlinjen och tittat på varandra.. ha ha!

Björn Forsgren – Jag tror på följande resultat; Nybro-Löven 3–2, Löven-Nybro 2–1 (Bergmark avgör 19.53 in i tredje) och på söndag blir det Lövenseger med 3–1.  

Johan Edlund – Jag tror att det kommer att bli en mycket tight serie med få gjorda mål.
Nybro vinner i kväll med 2-1. Björklöven på lördag med 2-0. Hur det går i den avgörande vågar jag inte tippa. Men jag hoppas på Björklöven.
 
+ + +
 
Utmaningen mellan undertecknad och Lövenbloggaren gällande samtliga matchserier i PO 2 slutar 3-4 efter det att Lövenbloggaren tippat Karlskronas avancemang visserligen med ett frågetecken, men ändå!
 
Jag lyfter på hatten ber om revanch gällande PO 3. Håll utkik tips kommer under dagen.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: