Pizzabagare Kenttä

Ja, måhända en rätt märklig rubrik, men Björklöven just nu är som en god pizza som alla mer eller mindre vill ha en slice utav. Mitt i allt står självaste pizzabagare Per Kenttä och bara verkar känna lugnet.

Pizzabagare Kenttä känner lugnet. Foto: Lucas Norlin

I fjol lyckades han trots en hel del gamla ingredienser baka ihop den godaste pizzan hockeyallsvenskan någonsin smakat. När den sen skulle visas upp i finrummet för alla pizzor slutade allas ugnar att fungera och allt blev bara.. pannkaka. Även Björklövens.

Pizzabagare Per ger ger sig dock inte. Trots att konkurrenter varit och plockat ingrediens efter ingrediens så hittar Per alltid en ny, inte sällan bättre ingrediens som skapar ny magi. Vi tappade Joakim Fagervall, men fick Hans Wallsson. Vi har tappade August Tornberg, men fick Karl Johansson. Vi tappade idag Hardy Häman Aktell, men där är jag övertygad att vi kan hitta motsvarande till samma pris. Tyler Vesel och Zach Palmquist har aviserat att de rör sig vidare. Av denna typ av spelare, även om de var riktigt bra, finns otaliga på andra sidan pölen. Den stora utmaningen blir förstås att ersätta Brian Cooper och Joe Cannata, men med Sveriges bästa pizzabagare och nu även en av Europas bästa tränare så är det fullt möjligt. De ingredienserna finns där ute och kan någon finna dom så är det pizzabagare Per Kenttä.

Jag är helt övertygad att pizzan Björklöven anno 20/21 kommer smaka minst lika bra om inte bättre än den från 19/20. Vad tror du?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Pizzabagare Kenttä

 • 24 april, 2020 kl. 22:10
  Permalänk

  Vi tappade inte Fagervall utan vi blev av med honom.

  Hardy Häman med alla felpass i egen zon är inte någon större förlust.

  Tornberg är cirka 235 procent långsammare än de flesta.

  Cooper är en jobbig förlust men nu glömmer vi honom och minns att Lasse Karlsson var en bättre variant alla dagar.

  Tyler Vesel var stänkrädd. Zach Palmquist åkte mest skridskor och inte ens språkexperten Harald Luykner kunde uttala hans namn.

  /linus

  Svar
 • 24 april, 2020 kl. 23:34
  Permalänk

  Tämligen säker på att vi får ett minst lika bra lag som den gångna säsongen under förutsättningen att vi lyckas värva ett bra målvaktspar. Vi har stommen kvar och jag tror inte att vi kommer att mista fler spelare. Om Nordamerikamarknaden stängs kan det bli vissa problem men och andra sidan blir det bra spelare på den Europiska marknaden som inte kan åka över till NHL, SHL och de andra ligorna. Dessutom är nog säkerligen vår sportchef och vår nye headcoach ett argument för att lovande spelare vill komma till Björklöven. Inte ett dugg orolig med andra ord!

  Svar
 • 24 april, 2020 kl. 23:53
  Permalänk

  Och så tappar vi Oliver Larsen… Suck, SHL-klubbarna bara plockar åt sig det gottaste, utan samvete. Oskarshamn som förmodligen hade åkt ut mot oss har plockat Cannata, Cooper och som det nu verkar Larsen… Finns ingen rättvisa i hockeyvärlden.

  Svar
 • 25 april, 2020 kl. 04:37
  Permalänk

  Är du hungrig mannen?? Igår tappade vi ”Äcklet” och ev Larsen. Trist att så många väljer att lämna Löven. Revansch my ass. Nytt lag å rolig silly att vänta. Denna pizzabagare kommer göra magi igen. Och Wallson kommer med sina erfarenheter locka spelare oxå. Tyvärr börjar jag tro att 20/21 antingen blir framskjuten eller inställd(Corona).

  Svar
  • 25 april, 2020 kl. 10:26
   Permalänk

   Ganska troligt att säsongen inte kommer igång ändå i höst tror jag.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: