Pip…..pip?

Nä, knappt ett musliknande pip hörs från Björklöven just nu. Budgeten är bestämd och kontraktserbjudanden borde skickas, skeppas, lämnas ut, ja kanske inte åt höger och vänster, men i alla fall i högre grad än till endast Marcus Waldehagen. Lite "allmänta snack-stadiet" bör vi väl snart ha passerat då ispremiären inte är mycket mer än en månad bort. Tror det är extremt viktigt att få en spelare att skriva på, gärna då en spelare med namnet med sig, så lär fler haka på.

Snacka förresten, det gjorde ju i alla fall Bedros till slut, men blev vi så mycket klokare av det?

När Björn Wållberg drar till Holland är väl vårt enda hopp i kassen unge Herr Wälitalo. Tänkte lite kring konflikten mellan Roman Malek och Modo. Killen verkar inte vilja bryta sitt kontrakt förrän han har en ny klubb klar och Modo oroar sig givetvis då de flesta klubbar i dagsläget har fullt på målvaktssidan. Slutar med utlåning? Självklart vill killen givetvis aldrig i h-e dra på sig en division 1 tröja, men vem vill samtidigt sitta på läktaren? 

 

 

0 thoughts on “Pip…..pip?

 • 29 juni, 2010 kl. 17:30
  Permalänk

  JA fan va dött det är. kan det va så illa att ingen vill spela för löven nästa säsongen? ser ju inte ljust ut om man säger så..

  Svar
 • 29 juni, 2010 kl. 22:11
  Permalänk

  Jaha, då var det klart med Div 1. Inget annat att vänta men nu hoppas jag att det händer lite, för tyvärr tror jag att det är just som kommer hända, lite.
  Det känns som luften gått ur de flesta efter första beskedet om att Löven blir av med elitlicensen. Man får väl gråta ett tag och sen resa sig från graven och hoppas att det finns lite kämpatag kvar i Umeå när det gäller Löven.

  Svar
 • 29 juni, 2010 kl. 22:41
  Permalänk

  Svar till dött (2010-06-29 17:30)
  Känns nästan så, som om ingen vågar förrän någon annan vågar först. Det här skeppet är illa däran, så enkelt är det.

  Svar
 • 29 juni, 2010 kl. 23:03
  Permalänk

  Svar till dött (2010-06-29 17:30)
  Ja, inte är det hetaste laget på marknaden iaf. Men snart har väl de andra fyllt sina trupper, då kanske det börjar ljusna..

  Svar
 • 29 juni, 2010 kl. 23:14
  Permalänk

  Svar till Patrik S. (2010-06-29 22:11)
  En Lövares liv är ungefär som ett nedgrävt höghus. Man har tagit sig ned en våning per säsong, men nu är man i lobbyn. Nu kan vi inte komma längre ned. Första spelaren blir första trappsteget uppåt och sen går det förhoppningsvis av bara farten. Nästa sommar ser vi kanske dagsljus?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: