Persson:-Suget är enormt!

Som ni vet har vi sedan han lämnade Björklöven följt hans utveckling och kanske främst hans rehabilitering till ett liv och förhoppningsvis hockey utan smärtor. Här är det senaste om Dennis Persson.

Att Dennis blivit lite av en favorit hos bloggen är knappast en hemlighet och som vi hoppats ska få en chans att komma igång efter sin rehabilitering pga av sin höftoperation. – Jasså? Kul att man är påtänkt i alla fall!. Dennis tränar numera på is, -Vilket var det roligaste jag gjort på länge, berättar han för bloggen. Han förklarar att det just nu känns riktigt bra. Han känner sig rörlig och fin för första gången på 5 år vilket ger ett grymt hopp om en bra framtid. Han är dock i valet och kvalet om det blir att försöka satsa på den här säsongen eller satsa på en ”bra sommar”. – Suget är enormt men om det inte händer något mirakel närmsta veckan så kommer jag nog ändå vänta tills i höst för att vara helt säker på att vara helt hundra och vara kvitt problemen för gott sedan och kunna göra en riktigt bra comeback, fortsätter han.

Sen kommer han in lite på sitt gamla lag och ingjuter hopp i både lag och fans. – Såg för övrigt att ni fick in två backar nu så det va ju skönt, vilket innebär att löven nog inte är så aktuellt för tillfället! Men skönt att ni fick in förstärkning! Det kommer att lösa sig det där, utan problem.

Återstår att se om han signas av någon klubb under kvällen med andra ord.

**

Läs mer i våra inlägg om Dennis Persson.

https://www.loven4ever.com/persson-spelat-pa-75-av-min-formaga/

https://www.loven4ever.com/persson-ett-bra-test-for-talamodet/

https://www.loven4ever.com/mitt-mal-ar-att-vara-med-nagonstans-efter-nyar-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: