Persson:- Spelat på 75% av min förmåga!

Han kom till Björklöven två gånger om på lån från Modo under säsongen, men någon klang och jubelföreställning blev det inte riktigt och sedan säsongen tog slut har det varit tyst om honom. Vi pratar om 27-årige backen Dennis Persson. Nu berättar han för bloggen om den gångna säsongen och om framtiden.

Johan Löf / AXELLÖF

#40 Dennis Persson, lägger sig på operationsbordet idag för att bli kvitt skadan som hämmat honom under tre säsonger. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Han prioritet idag är inte att signa ett stort fett kontrakt någonstans utan att få ordning på kroppen. – Jag ska faktiskt opereras idag vilket jag ser fram emot att ta tag i sen komma tillbaks bättre än någonsin. Vi som har sett Dennis på isen har nog förstått att allt inte stått rätt till. -Som bekant så var det flera matcher i löven jag inte kunde medverka eller fick kliva av på grund av skada. Totalt sett blev det bara 10 matcher i Björklöventröjan och när han pratar om sin återkomst så känner han spontant inte att det blir tillbaka i Örnsköldsviksklubben, som han tillhört de två senaste säsongerna. –Nä, jag tillhör inte Modo nu längre och kommer med största sannolikhet inte att göra det i framtiden heller.

Just skadan som fått honom att missa matcher eller kliva av under matcher för är ingen ny skada utan som han dragits med under tre års tid och som självklart hämmat honom i spelet. – Den har gjort att jag spelat på kanske 75% av min förmåga under de tre senaste säsongerna. Eftersom han inväntat operationen så har han av förståeliga skäl legat lågt och förstås inte heller varit högvilt på marknaden. -Jag kommer ju med största sannolikhet missa inledningen på säsongen men sen när jag väl är tillbaka så ser jag grymt mycket fram emot att få bevisa vilken spelare jag egentligen är!

Så när andra spelare sliter i backar och löparspår så väntar nu rehab för Dennis, men när kroppen väl är redo är även Dennis det. – Då står dörren väldigt öppen för förslag från alla håll och kanter så får vi se vad det blir för något. När Björklöven kommer på tal så är han förstås väldigt diplomatisk, men avslutar med en kittlare, i alla fall för oss som gillar Dennis som spelare. -Så som sagt allt är väldigt öppet och ingen djupare diskussion har förts med löven vad jag vet… än så länge.

27-årige Dennis har totalt 195 matcher i SHL via spel i Djurgården, Timrå, Brynäs och Modo och har även hunnit med 171 matcher i AHL.

Vad tycker ni läsare? Borde Lövens försöka få in Dennis i laget nät han väl är kurant? Skriv en kommentar…

10 thoughts on “Persson:- Spelat på 75% av min förmåga!

 • 16 maj, 2016 kl. 18:04
  Permalänk

  Underbar kille, Hoppas han får chansen i gröngult efter rehab

  Svar
 • 16 maj, 2016 kl. 19:58
  Permalänk

  Vore en dröm. Klassen bättre än de backa vi har på kontrakt.

  Svar
 • 16 maj, 2016 kl. 20:33
  Permalänk

  En given signing om vi får möjlighet. Defensiven kommer även denna säson bli vår akilleshäl… Bara Stefan som inte klarar av den moderna presshockeyn med rutin på kontrakt. Resten måste göra sin bästa säsong någonsin på seniornivå för att det skall bli kul i år…. :-S

  Men hur går det för allas vår egen Kim Karlsson?

  Svar
  • 16 maj, 2016 kl. 20:49
   Permalänk

   Bytte några ord med Kim härom dagen och han är inte redo att prata då han själv inte vet vart han står. Sen får vi själva tolka vad det innebär.

   Svar
   • 16 maj, 2016 kl. 20:53
    Permalänk

    Det innebär att han inte är tillbaka i träning…

    Nu är det väldigt länge sedan olyckan var framme.

    Kommer han att kunna komma tillbaka till hockeyn överhuvudtaget… :-S

    Svar
   • 16 maj, 2016 kl. 22:30
    Permalänk

    Finns utdrag av en intervju på Facebook.Från Pitetidningen

    Svar
  • 17 maj, 2016 kl. 11:09
   Permalänk

   Du tvekar ju inte på att ta emot. 🙂

   Svar
   • 17 maj, 2016 kl. 13:09
    Permalänk

    Ok, är Kristoffer en sån som gärna tar emot… 😀

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: