Persson:-Ett bra test för tålamodet!

Han kom på lån till Björklöven ifjol utan att egentligen kunna göra sig själv rättvisa och efter tre års problem blev det till slut i maj läge för en operation. Dennis Persson är just nu mitt i sin rehab och känt ett bra lugn, men nu börjar det kittla i benen. – Jag har haft ett bra lugn under sommaren och faktiskt inte känt mig speciellt stressad men det börjar ändras nu när allting börjar och man inte är med nånstans.

Johan Löf / AXELLÖF

Dennis Persson hoppas att någon klubb ger honom möjlighet att sakna tagga igång. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Hans prio har dock varit att få ordning på kroppen och det var också därför han la upp sig på operationsbordet den 16 maj. -Som bekant var det flera matcher jag inte kunde medverka eller fick kliva av i löven pga skada. En skada jag dragits med i 3 års tid nu som gjort att jag spelat på kanske 75% av min förmåga i 3 års tid. Det blir väldigt frustrerande att man har världens bästa jobb, men så blir det inte så roligt om man har ont dag ut och dag in. Nu jag ser fram emot att komma tillbaks bättre än någonsin.

Just det sista är något han trycker på. -Ja, när jag väl är tillbaka så ser jag grymt mycket fram emot att få bevisa vilken spelare jag egentligen är!

En höftoperation innebär en rehabperiod på någonstans mellan 4-6 månader, vilket innebär att Dennis har en bit kvar innan han kan gå för fullt, vilket nu börjar skapa en viss stress. -Det är lite väl tidigt att säga än om den tidsramen kommer att hålla, men jag har stora förhoppningar för det börjar klia lite i kroppen så det är fortfarande mitt mål.

Han säger sig ha haft ett bra lugn under sommaren och faktiskt inte känt sig speciellt stressad men att det börjar ändras nu när allting börjar och han inte är med nånstans. -Samtidigt är det ett bra test för tålamodet för huvudsaken är att det blir bra nu! Dock sticker han inte under stolen med att han gärna hade varit med någonstans. -Ja, jag hade gärna varit med från start och hela vägen. Det är alltid lättare att vara med från början.

När det gäller den kommande säsongen så är han öppen för förslag, kontraktslös som han är. Problemet i hans fall är ju att han inte är tillgänglig förrän om lite drygt 2 månader men tycker förstås det vore kanon att ha någonting klart då och få ha ett lag att sparra med när det är dags att börja smyga igång.

Tyvärr har han inte hört ett ord från en enda klubb ännu, vilket han förstås tycker är tråkigt. -Men jag håller tummarna varje dag för att någon ska höra av sig som är intresserad av mina tjänster. Tills att det händer kommer Dennis krigar på så gott de går och så mycket han får och hoppas att kroppen studsar igång på riktigt den här gången för det finns ett grymt revanschsug just nu. Hur mycket skulle hade han då velat spela kvällens derby mot Skellefteå? -Obeskrivligt mycket! Det är få saker här i livet som slår ett riktigt bra derby/rivalmöte! avslutar han.

***

Självklart tycker jag att Björklöven borde våga satsa på Dennis. Vi har endast sju backar nu och borde satsa mot nio, vilket borde kunna ge Dennis den tid han behöver för att komma igång för fullt. Tror knappast han är speciellt dyr i dagsläget och han verkar vara öppen för det mesta. Vi vet vad han kan vid 100 %.

Vad tycker du som läsare? Ska vi satsa på Dennis Persson? Skriv en kommentar…

7 thoughts on “Persson:-Ett bra test för tålamodet!

 • 12 augusti, 2016 kl. 09:40
  Permalänk

  Självklart borde vi erbjuda kontrakt.

  Svar
 • 12 augusti, 2016 kl. 09:50
  Permalänk

  Japp klockren värvning

  Svar
 • 12 augusti, 2016 kl. 09:52
  Permalänk

  Bästa backspelet man sett i Löven på många år.

  Svar
 • 12 augusti, 2016 kl. 10:04
  Permalänk

  Absolut…tycker definitivt man borde satsa på han!!

  Svar
 • 12 augusti, 2016 kl. 12:09
  Permalänk

  Hmm…….blir väl fler super backar från Div1 istället. Förstår att det inte finns pengar i löven för att knyta till sig ett par riktigt bra spelare men då ska man heller inte prata om att man ska vara i Shl om några år. För löven i dag ska det vara billigt billigt billigt och helst gratis. Per

  Svar
 • 12 augusti, 2016 kl. 17:12
  Permalänk

  Ja det känns ju som att de borde göra nån form av avtal med Persson iaf

  Svar
 • 15 augusti, 2016 kl. 12:33
  Permalänk

  Tro mej, löven har snart ett par backar borta pga skador och man får börja låna från Teg, Piteå och Vännes. Blir samma visa som förra året. Och dom kommer förmodligen att missa chansen att signa Persson för att sportchefen är lika långsam som dom flesta löven backarna var förra vintern. Persson var fan bäst och han spelade halvskadad./P

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: