Personalbrist!

Löven4Ever vill gärna dra sitt strå till den berömda stacken och i tider när varsel är tätare är skatteåterbäring vill vi såklart hjälpa laget/föreningen i våra hjärtan då de uppenbarligen behöver en hel del personal. Ingen var tydligen helig och när det gäller organisation gäller det att träffa rätt och det är viktigt ha en en elitmässig organisation som är "Top of the line".

Bloggen är inte främmande för att under den kommande säsong bygga på med assisterande sportchef såväl på senior- , junior- som pojknivå, vi ser det otroligt angeläget med assisternade VD och assisterande styrelse men eftersom inget av dessa existerar så nöjer vi oss med en seriös styrelse och engagerad VD. Samtidigt gäller det att skynda långsamt så till premiären mot Boden kommer det "endast" vara en organisation värdig Div 1 vi ser i Umeå Arena. Men eftersom alla varslats om uppsägning känner vi det är viktigt att söka nytt blod till de poster vi gärna ser till kommande organisation.

Klubbpresident

Bolaget/Föreningen söker en driven karl som ser möjligheter istället för problem, inget ska verka omöjligt och trots att uppdragsgivaren självmant lämnar in ansökan om konkurs bör du självmant agera och oförtrutet jobba vidare för att förhindra detta. Om du dessutom har erfarenhet av att arrangera sportresor eller hockeyfestivaler är detta extra meriterande. Då bolaget/föreningen jobbar för mångfald vore det extra roligt ifall någon med bakgrund från valfritt östligt grannland söker denna tjänst.

Team-manager

Bolaget/Föreningen söker en äldre herre som gärna arbetar ideellt inom vår organisation. Tidigare erfarenhet från alphockey ser vi särskilt meriterande och i fall du tidigare i ett näst intill omöjligt läge har lotsat vårt lag till avancemang inom seriesystemet är du som klippt och skuren för tjänsten. Då vår ekonomi inte tillåter arbetskläder till våra anställda ser vi gärna att du håller med egen utrustning i detta avseende. Ifall du endast har gamla obskyra kavajer av klassiskt snitt är detta inget hinder, snarare en fördel.

Styrelse

Bolaget/Föreningen söker prestigelösa personer utan avsikt att för egen vinning sola sig i glansen av ett klubbmärke som var bäst i landet för 23 år sedan. Styrelsen får eller bör ha erfarenhet av liknande uppdrag, men ifall du suttit i din bostadsrättsförenings styrelse eller varit klassrepresentant på högstadiet för sisådär 10 år sedan så är du mer än väl kvalificerad för en plats i vår styrelse. 

Meddela gärna Åsa Ögren i valberedningen ifall du känner dig kallad!  

VD (Verkställande direktör)

Bolaget/Föreningen söker en person som KAN ta ansvar för den operativa biten och inte bara verkställa de beslut som vår styrelse fattar. Vår VD bör även kunna uttala sig i media ifall dennes tjänst upphör eller något oförutsett inträffar, då vi gärna ser att våra sponsorer och fans får svar på sina frågor ifall vi mot förmodan i framtiden skulle försatta Bolaget/Förening i konkurs eller liknande.

Kanslipersonal

Bolaget/Föreningen söker lojal personal, gärna f.d. lirare som på ett utomordentligt sätt försöker sälja en nästintill osäljbar produkt. Utöver säljare söker vi personer som kan motivera varför biljetter numera bara säljs online och varför alla måste ha en egen skrivare ifall man inte vill köa utomhus 35 minuter när det är ca 20 grader kallt innan Björklöven – Malmö en alldeles vanlig januarikväll, som i många fall är dyrare än motsvarande elitseriebiljett.

Busschafför

Bolaget/Föreningen söker karl eller kvinna med C-körkort som kan skjutsa oss till alla längre bortamatcher i Div1 A. De matcher vi lirar i Umeå Arena mot Teg SK kommer vi lösa genom samåkning eller genom att gemensamma krafter släpa trunkarna från hemmalagens omklädningsrum till bortalagets dito Umeå Arena och vise versa. Då det inte är dessa resor vi ser som de längsta under säongen hoppas vi på någon med glatt humör och gärna egen buss som "bara" hämtar upp oss på vägen till Kiruna/Haparanda.. vi är i alla fall glada så länge du kör. Vi hoppas inte du kräver att vi betalar, näe.. vi skriver hellre ned när det blivit alltför djävligt och konkursen lirar om hörnet.

Bingolottosäljare (Junior)

Föreningen/ Bolaget anser att då de aktier som Björklövens vänner säljer inte tecknats i den takt vi hoppats känner vi att en satsning på den framgångsrika Bingolottosidan kan vara lösningen. Som junior kommer du att under en eller två säsonger arbeta och lära så mycket som möjligt av din mentor som på ett utomordentligt sätt säljer lotter i MVG. Den dagen du bräcker Micke ser vi dig som hans efterträdare, tills dess är du en junior och får ställa fram hans fotölj, du får sortera hans lotter och alla de sysslor han ber dig om att ska du utföra. Då vi märkt att traditionella sponsorer vänt oss ryggen ser vi oss tvungna att expandera på den privata sidan och trots att försäljningen av bingolotter minskat tror vi att lösningen på våra ekonomiska problem stavas försäljning av ännu fler bingolotter.

Sporchef/Tränare

Bolaget/Föreningen söker en äldre herre som gärna arbetar ideellt inom vår organisation. Tidigare erfarenhet från alphockey ser vi särskilt meriterande och i fall du tidigare i ett näst intill omöjligt läge har lotsat vårt lag till avancemang inom seriesystemet är du som klippt och skuren för tjänsten. Då vår ekonomi inte tillåter arbetskläder till våra anställda ser vi gärna att du håller med egen utrustning i detta avseende. Ifall du endast har gamla obskyra kavajer av klassiskt snitt är detta inget hinder, snarare en fördel.

Spelare

Bolaget/Styrelsen söker så klart nya spelare till vårt lag då våra f.d. lirare inte känner att ledningen uppfyllt de krav man kan ställa på en ledning eller styrelse. Men eftersom det är nya tider och vi nu sett till att klubben lirar i ettan så ställer det samtidigt HÖGRE krav på er lirare. Vi söker därför killar och tjejer som obehindrat kan åka översteg framåt och bakåt och med "relativt" god puckkontroll kan behandla trissan. Om någon i gruppen, som pratar flytande svenska, kan teka och dessutom åka med sträckt rygg är det ett stort plus. Med tanke på ekonomi ser vi det som ett stort plus ifall du håller med egen utrustning, ifall inte alla i laget har samma färg på hjälmen eller byxorna spelar det ingen roll.. det viktiga är ju att vi har roligt. Eller hur?

0 thoughts on “Personalbrist!

 • 11 juni, 2010 kl. 22:53
  Permalänk

  Ja, denna ”ironi” speglar faktiskt verkigheten ganska bra. Mer än vi nog fattat hittils. Guldet blev till sand….. Men nu skall vi klättra uppåt. Det är inte förrän man nått botten man kan börja kläättra uppåt, och jag hoppas att vi slipper tvåan utan är tillbaka i AS om 11 månader!

  Svar
 • 12 juni, 2010 kl. 00:17
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2010-06-11 22:53)
  Jo, det är skönt att du hittar ironin i inlägget. Samtidigt har nog The S funnit mycket av essensen i klubben. Nu måste vi gräva djupt i fickorna för att hitta guldkornen som lyfter oss uppåt. Vi kan OM vi vill. VILL vi? Jag vill. Kanske sent för ett styrelseuppdrag, men nästan allt annat än att sopa parkeringsplatsen. Nu kör vi!

  Svar
 • 12 juni, 2010 kl. 13:30
  Permalänk

  Vad tror bloggen om VIP parkeringen nästa säsong , ligger den kvar på agendan och ska vara kvar för dom där lilla extra intäkterna tro ?

  Svar
 • 13 juni, 2010 kl. 17:47
  Permalänk

  Svar till Putte Mojäng (2010-06-12 13:30)
  VIP-parkeringen? Är det något som varit på agendan helt seriöst Putte Mojäng? Men ifall det nu varit så lär det knappast behövas till den kommande säsongen..

  Nu får vi hoppas att alla få kronor som ska satsas på sporten. Jag vill varken ha finare parkering, en TOTL-organisation, dyr eller onödig personal, det jag däremot vill ha är en rejäl ledning som satsar varje möjlig krona på sporten. Vi ska däremot aldrig någon fler gång satsa pengar vi inte har, det ska vara kostnadseffektivt och det ska finnas marginal i vår budget. Det är något i den stilen jag vill se.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: