-Perfekt pass av Steffe där!

Självklart fick vi se en helnöjd Lucas Sandström i intervjun efter matchen i C Mores sändning av Västerås Björklöven som vi alltså vann med 4-2.

Megazone

 

Johan Löf / AXELLÖF

Lucas Sandström avslutade målskyttet mot Västerås ikväll. Arkivfoto:AXELLÖF

För fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR

– Perfekt pass av Steffe där och fick till klubban bra så det var skönt, sa han efter matchen och fortsatte. -Vi har jobbat på bra hela laget och har ju faktiskt spelat bättre under 2016 och ska försöka hålla i det här spelet så kommer vi ta fler poäng och se hur långt det räcker. Kring de psykologiska 1-1 och 1-2 målen höll han med att man inte var bättre än Västerås när man gjorde dom målen, men att det var slumpmässiga mål som ofta avgör matcherna. -Det var skönt att vi fick dom på rätt sida idag. Han förklarade att siktet är att ta en av platserna i slutspelsserien. -Det är så pass tight så och vi har inlett 2016 på ett bra sätt så såklart kommer vi ge det chansen och tror också att vi grejar det, avslutade han.

Vi ligger nu på en nionde plats i tabellen, fyra poäng efter kvällens motståndare Västerås, på den åttonde och sista slutspelsplatsen.

Megazone

2 thoughts on “-Perfekt pass av Steffe där!

 • 25 januari, 2016 kl. 22:33
  Permalänk

  Glöm inte att hjärnan bakom hela den situationen är Brock ! Utan brocks passning till Stefan så hade det inte blivit nått av detta mål !

  Svar
 • 25 januari, 2016 kl. 22:36
  Permalänk

  Brock trotter har en magisk spelförståelse ! Hittar passningar ingen annan ens skulle tänka på …

  Brock e viktig att lyfta fram !
  Utan honom vetefan ..

  Viktiga poäng !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: