Per Ledin lirar vidare

Han är fast besluten att fortsätta sin hockeykarriär och hävdar själv att han fortfarande håller SHL-klass. Nu står det klart att han fortsätter.

Fjol gick det rykten om Björklöven och blev spel i såväl Karlskrona som Luleå i just SHL, men ännu har det inte blivit något spel denna säsong. Han har denna säsong tränat med Boden från vilka han också fick ett kontraktsförslag från., men det var någonting Ledin nobbade.
– Vi har erbjudit honom olika förslag och hade gärna sett honom här. Men ser man till pengar har vi inte möjlighet att konkurrera med SHL, allsvenskan eller utlandet, sa sportchefen Rolf Nilsson tidigare i veckan till NSD. 40-årige Ledin har en lång karriär bakom sig med spel i bl.a Björklöven. Luleå, HV 71 och Colorado Avalanche. Han kommer att spela i nr 27.

Idag blev det klart att han kommer att spela med moderklubben Brooklyn Tigers (tidigare Bergnäsets AIK) i division 2. Klubben aviserar följande på sin hemsida:

Brooklyn Tigers A-lag får förstärkning till kvällens match.Vi hjälper Per Ledin med sin marknadsföring och får dessutom bra möjlighet att fortsätta vårt segertåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: