Pavel: – Carl initierade och jag avslutade!

I går kom då domen för backen #12 Niklas Pavel som alltså missar både Timrå IK på onsdag hemma i T3 Center och Almtuna IS på lördag i Gränbyhallen. Bloggen tog kontakt med Niklas själv för att höra hans syn på dels domen men även situationen.

I går kom så domen från Disciplinnämnden, bl.a. två matcher som du nu missar. Hur tänker du spontant kring deras bedömning och deras beslut? – Tja! Vad ska man säga, de har tagit ett beslut och det är bara att respektera det.

Med lite distans till händelsen, vad skulle du då säga om hur du agerade där och då?

– Jag står upp framför mål. Han initierar fighten och jag avslutar den. Bjuder man upp till dans kanske man ska se till att man kan dansa först. Jag står alltid upp för Björklöven i alla lägen, INGEN trampar på de gröngula färgerna.

Känns verkligen som om du inte låter någon göra det.. Men det svänger ändå om både dig och ligan, jag tänker i tisdags ditt första mål i HockeyAllsvenskan mot MODO och sedan då bara ett par dagar senare.. tre byten nere i Nobelhallen och sedan rätt tidig dusch. Vad säger du om veckan som gått, dels för laget men sedan även din egen insats? – Helt magisk stämning i Arenan mot Modo. Sveriges bästa supportrar!! Trodde taket skulle lyfta när jag satte kassen tråkigt med förlusten men känns som det börjar lossna för oss och gött med vinst mot BIK Karlskoga. Självklart tråkigt att missa två matcher nu. Det kostar att stå upp för laget men jag tvekar aldrig att göra det om det krävs.

* * *

Fler kommentarer från Pavel kommer i ett senare inlägg då jag synar hans åtta gröngula matcher lite mer noggrant.

4 thoughts on “Pavel: – Carl initierade och jag avslutade!

 • 10 oktober, 2016 kl. 16:30
  Permalänk

  Jadu, Pavel verkar vara en frisk fläkt….. Var ju igång redan på försäsongen, såg då han spelade mot Timrå, sicken fulfeg spelare han var då, gav smällar (oftast mot huvudet och efter avblåsningar) sedan kröp han undan när det var risk att få tillbaka. Dock sådana spelare man gillar att ha i sitt lag. Men jag gillar mer den typen som står upp för sig själv, även då det smäller åt motsatt håll, känns ärligare än att krypa undan enligt mig, så hans uttalande om Calle blir lite lätt klumpigt. men jaja

  Svar
 • 10 oktober, 2016 kl. 17:03
  Permalänk

  Mmm..bra att stå upp för laget.
  Problemet nu är ju backkris igen!!
  Löven är verkligen sårbart på backsidan i år igen, lärde man sig inget i vintras av liknande kris??

  Svar
  • 10 oktober, 2016 kl. 22:00
   Permalänk

   Nu är det inte Pavels fel att Man i Björklöven inte kan värva nog med backar.? Och knappast hans fel att man har skador.? Sen så tycker jag att man i Löven ska vara nöjd att det finns spelare som kan ställa upp i ett slagsmål om det behövs, det skulle nog Kim Karlsson också med om.

   Tro mig alla kommer att vara glada för att Pavel är med om det skulle hända liknande saker som med Kim i framtiden, sanna mina ord! Speciellt du Bror…

   Svar
 • 10 oktober, 2016 kl. 17:54
  Permalänk

  Helt rätt Pavel! Problemet denna gång var att damen från Karlskoga inte kunde leverera och då såg det ju väldigt synd ut om honom…. självklart skulle samma straff tilldelats även till den svinpälsen. Skulle gjort precis samma sak för mitt lag, slå in käften på den jävel som börjar vifta mot mig eller mina lagkamrater!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: