Patricks klausul…

…fick vi väl inte något direkt svar på, men i dagsläget är fokus på Danmark och sedan ser Galbraith i alla fall fram emot att komma upp i juni och träffa boysen igen. Under hockey-VM funderar i alla fall vi på att måla oss röde ock hvide och hålle ett parr tommarr förr vårr däjlige däänske målvackt. håll til godo med vad vi fick ut av en stressad dansk som befinner sig mitt i förberedelserna och uppladdningen inför VM.

Tjena Patrick, hämtat dig från chocken om det minst sagt ansträngda ekonomiska läget för klubben?
 
– Jag hörde nyheten från Per Bäckman, vår förbundskapten. Visst var det ett jättechock men skönt att allt löste sig till slut.

Säsongen 09/10 blev ju inte direkt som någon hoppats på, med lite distans: vad har du för tankar eller förklaring kring varför det gick som det gick?

 
– Säsongen hade väl lite av en snöbollseffekt. Svårt att hitta en jämn nivå efter den chockstarten.

Förutom det rent sportsliga resultatet som inte blev så lyckat, hur har du trivts i stan och med grabbarna i laget?

 
Jag trivs grymt bra med laget och i stan Umeå. Jag ser verkligen frem emot juni när jag kommer och träffa alla igen och får börja jobba på formen till nästa säsong.

Apropå Dansk hockey, vet du ännu om det blir Köln/Mannheim och hockey-VM senare i vår eller är det bara till att börja gymma och löpträna inför kommande säsong?

 
– Jo, men först har jag VM i Köln. Just nu har vi camp i Danmark fram tills maj, så formen är fortfarande hyfsad.

Skönt att det nu äntligen blivit klart med tränarstaben, Löven4ever känner stort förtroende för teamet Hellgren/Molin. Har ni spelare hunnit träffa dem ännu och har du själv hunnit få någon uppfattning om dem?

 
Har inte hört från tränarteamet ännu men alla jag pratat säger bara bra saker.

Vi fans ser ju dig som en abslout nyckelpjäs inför kommande säsong. Vi känner till din elitserieklausul, är det innan något specifikt datum denna måste nyttjas eller kan du rita på för något elitserielag i augusti?

 
– Ah, det finns en klausul men jag har inte hört något alls. Just nu fokuserar jag på VM med Danmark och sen Löven 10/11 – som blir 500 % bättre!
 
Äh, men kom igen nu.. finns det något specifikt datum?
 
Jag vet faktiskt inte… det är agenten som har koll på det.

Nåväl du ger oss knappast ett datum.. men vi hoppas som sagt att vi ser dig i den vackra gröna tröjan i höst och du ska stort tack för att du tog tid.

 
– Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: