Patrick kvar..

..i buren och att dansken me hansken blir en nyckelfigur säsongen 10/11 står tämligen klart. Känns skönt att det är klart huruvida klausulen kommer nyttjas eller inte, samtidigt vet vi ju inte hur bra Patrick kommer vara i VM. Skulle han vara kanonbra kan han ju vara aktuell för andra lag ändå. Visserligen ska han lösas från sitt kontrakt, men money talks och i dagsläget har vi knappast för mycket av den varan. I dag stämmer vi i alla fall upp i sång..

Rahimi lirar helst i Elitserien och Palmebjörk valde Örebro, avslutningen på veckan var varken rolig eller logisk. Att Rahimi helst VILL lira i Elitserien är självfallet, det är lika givet som att Hellström och Nevalainen tänker på samma sätt. De är fortfarande unga killar som utvecklas, klart som korvspad att de vill och ska spela på den nivån och i den miljön de tror sig utvecklas bäst.

Bloggen har nyligen lanserat Super 4:an och vi tycker det vore grovt tjänstefel ifall Löven inte håller kontakten med dessa och andra f.d. Löv för att på så sätt kanske ens vara ett alternativ till kommande säsong eller senare. Det borde föras en kontinuerlig dialog och utifrån de förutsättningar som skulle behövas är det "bara" att agera. Det är i mina ögon inte helt klart att alla erbjuds kontrakt i Elitserien och i så fall möjligen en mindre roll och mest troligt med begränsad speltid.

Löven borde och måste försöka erbjuda något annat. Snacket har gått om samarbete med Proffice och vad hände egentligen med det? Förutom möjlighet till vettigt boende och arbete till sambo/fru så kan och borde universitetet vara ett alternativ. Pengarna är och ska inte vara så stora, det gäller trots detta att jobba på och försöka vara attraktiva genom att erbjuda något annat. Jag må vara naiv och blåögd men ifall någon i Super 4:an skulle erbjudas ett helhetskoncept enligt ovan med rimliga och vettiga förutsättningar tror jag faktiskt att de skulle kunna nappa.

+ + +

Måste erkänna att jag blev förvånad att Jon valde Örebro, eller förvånad och förvånad. Jag menar ifall Örebro erbjuder bättre förutsättningar är det väl lika logiskt som att någon av ovanstående skulle välja bort Löven. När snacket gick om Malmö kände jag mig inte så orolig, jag var faktiskt mer eller mindre säker på att han skulle komma hem. Men nu sitter man med skägget i brevlådan, det är verkligen dags att inse att vi inte är det hetaste alternativet på den allsvenska marknaden.

Dina egna tankar och har du något namn på en annan högerfattad forward?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: