Palmquist kan fortfarande vara ett namn

Björklöven har tidigare varit tydliga med att man sökt en ersättare till förlorade Oliver Larsen och trots att det enligt mångas (och våra) uppgifter ska vara klart med Västerviks exlöv Erik Ullman, så lämnar sportchef Per Kenttä fansen med fågelholken öppen. Till vk.se säger han.

Förutom fix med försäsongen har så klart Per Kenttä alltid ett vakande öga spelarmarknaden. Som vi tidigare har skrivit är det en back som man letar aktivt, en ersättare till Oliver Larsen och följer upp med.

– Sedan får vi se vad vi gör. Det är otroligt många spelare som är lediga just nu som inte vet var de ska spela. Vi får se om vi kan göra något där eller om vi väljer att vänta.

En av dessa kan vara Zach Palmquist, som ju blev lite av en publikfavorit uner den föregående säongen. – Det är inget nytt där. Vi har inte stängt någon dörr så får vi se vad som händer, säger Per Kenttä om Palmquist. Våra uppgifter säger att man fört samtal, men inte mer än så.

Leker vi med tanken att Erik Ullman är klar och att man tar in en Zach Palmquist typish spelare så står vi inför ett dilemma. vi har tidigare spånat i backpar (Läs HÄR) med nuvarande trupp som såg ut som följande.

Rahimi – Norbe
Johansson – Deilert
Plant – Ullman
Hellström – Popovic

OM Larsens ersättare INTE är Ullman (som ändå ska vara klar?) vad händer då med Alexander Hellström? Man värvar inte spelare som inte tar plats topp 7. Tankar?

Sen ska man inte underskatta Per Kenttä. Han säger. -Det är otroligt många spelare som är lediga just nu som inte vet var de ska spela. Kan han se en möjlighet att få hit en toppspelare i Europa med lockelsen av vår resa och ett bättre SHL-kontrakt år två och samtidigt entlediga en spelare i befintlig trupp så tror jag han gör det, vare sig det är en målvakt, back eller forward. Är det rätt spelare som stärker oss så finns ingen tvekan. Mina tankar, men bör inte vara långt från sanningen..

Tankar?..Skriv en kommentar..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Palmquist kan fortfarande vara ett namn

 • 22 juli, 2020 kl. 23:14
  Permalänk

  Jag drömmer att Palmqvist kommer tillbaka. En så jävla stabil och trygg försvarsspelare som är skitduktig på allt. Snälla låt det ske. Inte vill han väl missa denna chansen att få spela med Alex, Justin och Tyler igen + dessutom Kevin nu.

  Svar
 • 22 juli, 2020 kl. 23:19
  Permalänk

  Tror att tanken är lockande för många men troligen bara en realitet för 5%… men i dessa tider….kanske 20%

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: