Palmquist åter i Björklöven?

Björklöven gick nyss ut med att man hoppas kunna knyta fjolårsbacken Zach Palmquist till klubben ytterligare en säsong. I och med detta startade man en insamling där målet är 600 000 kr på åtta dagar för att kunna knyta den populära backen till Björklöven. Bidra HÄR. Det här blir i sådana fall supporterspelare nummer två efter Olle Liss.

Självklart skulle man inte gå ut med en sån här sak om det inte finns någon form av garanti bakom. Knappast att man om en vecka säger. ”-Nä, tyvärr, det blir ingen Zach i Björklöven”. Nu tror jag att fansen snabbare än någonsin kommer att slänga in en bunt sedlar och stänga insamlingen snabbare än den startat.

I och med detta kommer Björklöven få en ännu starkare backsida och nu börjar vi snacka konkurrens och då ju även Erik Ullman presenterades nyligt.

Vi bollar idén med att dessa backar inleder säsongen. Två av dessa (om alla är hela) kommer få sitta på läktaren och en som sjunde.

Alexander Deilert
Alexander Hellström
Karl Johansson
Daniel Norbe
Adam Plant
Alexander Popovic
Daniel Rahimi
Erik Ullman
Zach Palmquist (ej klar än)

Nja, det känns lite väl lyxigt med en sån backsida just nu och vi tycker nog att man först kanske borde ha breddat forwardssidan för en större konkurrenssituation där eller ha samma täckning för de skador man tydligen räknar med på backsidan. Ett annat scenario är att klubben kanske skulle avvakta lite längre med tanke på osäkerheten kring om det överhuvudtaget blir spel?

Era tankar? Skriv en kommentar..

Du bidrar till insamlingen #säkrazach HÄR.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Palmquist åter i Björklöven?

 • 6 augusti, 2020 kl. 14:06
  Permalänk

  Helt Sjuk backsida om vi landar Zach..
  Jag har räknat bort Alexander Popovic han lär enbart få spela om vi får 2 eller fler skador mest troligt lånas han ut till Vännäs eller liknande.. Vem mer som ska sitta på läkaren är oklart .. Hellerstöm?

  Man slutar aldrig förvånas över PK. Det är klubbens viktigaste värvning någonsin.

  Svar
 • 6 augusti, 2020 kl. 17:31
  Permalänk

  Måste få in Zach Palmqvist – var ju prickfri under våren. Tänk på att vi har tappat Larsen, Häman-Aktell, Cooper samt Hjelm (som gick till SSK under förra säsongen). Hellström och Rahimi är bra defensivt men är lite för dåliga med pucken – Plant och Johansson är lite tunna. Zach är all-round.

  Come back Zach!

  Svar
 • 6 augusti, 2020 kl. 17:42
  Permalänk

  Skicka rahimi till läktarn.. sopa

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: