Palmebjörk tillbaka i laget

Björklöven har släppt laget för ikväll och det mest glädjeväckande är väl att Jon Palmebjörk åter finns i en av kedjorna. Oroväckande är att vi bara verkar spela med fem backar från start.

Målvakter

#47 Kevin Lindskoug – (#33 Christoffer Hällberg)

Backar
#86 Tommy Wargh– #57 Stefan Andersson

#8 Kalle Ekelund – #24 Mike Banwell

#16 Lucas Ekeståhl-Jonsson

Forwards

#10 Jesper Thörnberg – #6 Kim Karlsson – #28 Lucas Sandström

#7 Brock Trotter – #74 Stefan Öhman – #90 Alex Hutchings

#54 Felix Maegaard-Scheel – 15 Pär Edblom – #19 William Quist

#22 Nicklas Johansson – #26 Victor Ekeståhl-Jonsson – #34 Jon Palmebjörk

Extraspelare:

#40 Samuel Lundberg
#11 Gustav Grundström

Saknas:

#4 Jonas Emmerdahl, #21 Fredrik Hetta, #32 Rasmus Edström, #35 Andreas Ollikainen och #62 Mats Lavander

Johan Löf / AXELLÖF

Jon Palmebjörk är tillbaka i laget. Fot:AXELLÖF

13 thoughts on “Palmebjörk tillbaka i laget

 • 18 november, 2015 kl. 12:53
  Permalänk

  Helt vansinnigt dock att sätta honom i ”gnuggarkedjan” om det nu blir så. Det är inte här han ska spela och är detta seriöst från TJ, eller bara ett sätt att visa ”han fick ju chansen”. Tråkigt!

  Svar
  • 18 november, 2015 kl. 13:21
   Permalänk

   Vem säger att våran fjärde är gnuggar kedja? se det från den ljusa sidan att han får en center som vinner tekningar, han får en energi spelare som gör skitjobbet och han får förmodligen byta plats med hutc i powerplay, Så han får helt enkelt vara den jokern (målskytt) i leken som han vill vara.

   Svar
   • 18 november, 2015 kl. 14:37
    Permalänk

    Jag tror du måste läsa på vad gnuggarkedja innebär. Gäller inte detta för vår fjärde-line, då vet jag inte…..

    Svar
    • 18 november, 2015 kl. 15:51
     Permalänk

     Och vilka är då våra rena fjärde-line spelare? Vi har två stycken som är grymma i boxplay som har fått den rollen för att dom är bra i den spelformen. Vi har lavander som tyvärr inte kommer upp sina fornstora dagar då han var en 1-2 line spelare och får då ta rollen som blir över och köper den fullt ut. Vi har grundström som är en utvecklingsbar spelare som är riktigt bra på att hitta målet men är med för att lära och utvecklas. Fjärdekedjan är en utfyllnad som går in och avlastar speltid men vi har två grymma boxplay spelare i den kedjan som köper sina roller fullt ut. Gnuggarkedja är idag ett utdöende släkte i hockey, idag vill man ha producerande/hårt jobbande spelare annars hade löven nog byggt laget på annat vis. Alla ska bidra framåt med fart och alla ska checka hemåt. Titta bara på lucas och törna där har vi riktiga gnuggar spelare men inte kallar vi den linen för gnuggar-line utan dom har fattat vad TJ/MÅ hockey går ut på.

     Svar
     • 18 november, 2015 kl. 16:31
      Permalänk

      Nu är det snart matchstart, så vi ska väl inte älta detta så mycket mer. Men Löven har ett antal spelare (inga namn) som absolut inte är de som ska styra spelet i en kedja utan helst ha så lite puck som möjligt och bara få pucken ca 1 m framför mål (och helst göra mål). Dessa är lämpliga i en fjärdekedja eller gnuggarlina, men kan även vara den ena forwarden i övriga linor för att ta grovjobbet hem, samt givetvis som den ena forwarden i boxplay. Jon är inte en av dessa. Sen kommer jag att sluta gå och se på hockey den dagen hockeyn bara har den här typen av spelare.

 • 18 november, 2015 kl. 13:28
  Permalänk

  Det var då ett förbannat tjat om Palmebjörk. Han ska förtjäna sin istid/kedja som alla andra. Sluta särbehandla. Vi är ett lag!

  Svar
  • 18 november, 2015 kl. 14:15
   Permalänk

   Givetvis, och det är vi väldigt många som följer laget Björklöven som tycker att han gjort mer än väl….

   Svar
  • 18 november, 2015 kl. 14:33
   Permalänk

   Sånt jävla gnäll om att han särbehandlas. På vilket sätt har han fått mer chanser än sheel?, Quist? Hetta? Förklara gärna….
   Här är det ingen särbehandling utan ren och skär psykologisk misshandel.

   Svar
   • 18 november, 2015 kl. 14:43
    Permalänk

    Han spelade i första line och andra i de första 9 matcherna utan att ådstakomma något.

    Now, you´re turn

    Svar
 • 18 november, 2015 kl. 14:16
  Permalänk

  Kanske många tycker att han särbehandlas åt fel håll

  Svar
 • 18 november, 2015 kl. 14:46
  Permalänk

  Förtjäna istid.??… Va e det för jävla snack ! Då kan Björklöven inte ställa många spelare på isen om det e ett krav … Alla backar e åt hel… För dåliga o gör inte sitt jobb .. O gör man inte sitt jobb så får man sparken hos dom flesta arbetsgivare ! Punkt
  Dags att kräva av överbetalda spelare/anställda att lägga manken till .o inte bara spela halva matcher om ens det .. Annars går det här åt helvete .. På god väg redan …

  Svar
 • 18 november, 2015 kl. 15:46
  Permalänk

  Jon är en kanon, men är man en duktig ishockey spelare så ska man kunna visa det även i fjärde kedjan. Det är bara att knyta näven i fickan och ge allt så kommer det att bli bättre med tiden och då kommer han att komma in i en annan kedja högre i hierarkin.

  Men sen vet ju alla att TJ likt många andra tränare har ett för stort ego och ger aldrig vika oavsett om man har tok fel eller inte.

  Sen kan man undra hur svårt det är att få tag i en sjätte back till en hemma match i UMEÅ?

  Det är ju bara så pinsamt det kan bli, snacka om pajaserier på högsta nivå, spelar löven i div 3 eller i hockeyallsvenskan? Är ledningen mogen att ha ett lag i HA eller är det för svår uppgift för dom tillsatta i ledningen att klara av att leda en organisation som Björklöven i en serie högre än div1?

  Ge för F*N laget en chans att vinna varje match utan att hela tiden spela med handikapp!

  Svar
 • 18 november, 2015 kl. 16:46
  Permalänk

  Löve. Vad har tex Quist gjort som inte är tillräckligt bra? 9 poäng på 16 matcher. Kollar du ens matcherna eller skriver du bara för skrivandets skull. Pajas!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: