Palmebjörk målskytt i premiären

Jon Palmebjörk fick bästa möjliga start i sin nya klubb Sparta Warriors då han inledde målskyttet i 6-1 segern över Manglerud Stars.

Redan 9:27 in i den första perioden fick Jon sitt patenterade läge från väster i powerplay och precis som det brukade se ut i Löven satt pucken där den skulle och 1-0 till Sparta.

Totalt hade Jon två skott på mål (totalt 46-19) och fem fina framspelningar under matchen där han hann med 22 byten varav sex tillfällen i powerplay. Jon var också med i lineupen där han hyllades stort av publiken och fick också efter matchen pris som the star of the game, vilket inte ska förväxlas med matchens bäste spelare, utan är fansens favorit i matchen. Efter det väntade fotografering mot klubbens fans där han också hälsades välkommen med en banderoll. Sen åkte Jon ett varv runt isen och tackade hela publiken. Snyggt gjort Jon!

IMG_4759

IMG_4758

2 thoughts on “Palmebjörk målskytt i premiären

 • 28 december, 2015 kl. 21:02
  Permalänk

  Fy f-n vad kasst av Löven att man ska få vara med om att en av våra ikoner ska få vara stjärna i ett annat lag. Det är ju i Löven Jon hör hemma ! Men jag önskar honom all lycka och förmodligen är det tyvärr betydligt roligare att spela hockey i Sarpsborg än med TJ som tränare i Löven.l

  Svar
 • 28 december, 2015 kl. 21:13
  Permalänk

  1-0 Jon Palmebjörk – Vem annars?
  Jon kommer nog bli nyttig för Sparta.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: