Palmebjörk lämnar

Inte bara Marcus Lindholm lämnar Teg utan nu står det klart att även Daniel Palmebjörk och Emanuel Gabrielsson lämnar klubben.

Duon är klar för lokalkonkurrenten Vännäs som laddar som bäst för kvalspel mot hockeyallsvenskan. Palmebjörk är Tegs tredje bästa poängplockare med 15 mål och 9 assists på 34 matcher. Målvakten Emanuel Gabrielsson på 22 matcher en räddningsprocent på 88,1 % och är bekant i Vännäs, då han spelade där förra säsongen. Tegs säsong tog ju slut i eftermiddag då man föll borta mot AIK Härnösand med 3-2 efter straffar och med det slutade man på en fjärde plats i Allettan Vår och har varit avskuren från fortsatt spel en längre tid.

4 thoughts on “Palmebjörk lämnar

 • 14 februari, 2016 kl. 19:28
  Permalänk

  Fan löven borde breddat truppen med Palmebjörk. Tror det lossnat för han nu.

  Svar
  • 14 februari, 2016 kl. 19:51
   Permalänk

   Daniel Palmebjörk??? Skulle han hålla för spel i allsvenskan?

   Svar
 • 15 februari, 2016 kl. 00:22
  Permalänk

  kanske löven borde kolla möjligheter att förstärka för Vännäs. finns flera spelare i truppen som inte håller för hockeyallsvenskan. Ekelund eller Maegaard tex? iallafall ha dom som namngivna spelare för Vännäs.

  Svar
 • 15 februari, 2016 kl. 10:09
  Permalänk

  Finns hur många exempel som helst på klubbar som värdesätter NÄRHETEN till över som underliggande lag. För att ta Malmö i samarbetet med Pantern. Hänger givetvis på sportchefer/tränares och styrelsers värdegrunder och mandat. För just lövens årgång verkar man ju inte se närheten som en framgångsfaktor och därför sökt sig bort från stan ( i tron att typ Piteå som ”plantskola” skulle vara en bättre lösning i den delen). För fortsättningen verkar ju nu fokuset ligga mest på egen organisation och mindre på praktisk hockeyarbete runt Umeås hockeyrinkar (vilka nu som finns kvar) och vad det skulle kunna ge. Med andra ord med ett annat synsätt hade Daniel Palmebjörk mfl. fått chansen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: