Pallar Marklunds ett utsålt Globen?

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp än kontrakterade spelare så rullar säsongen fortfarande på för några av lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens match.

Den här kvällen bara en SM-semifinal som spelas i ett förväntat utsålt Globen, lite häftigt. Synd bara att de inte kunde lira fler matcher där och göra än mer hockeyfest.

I den andra semin vet vi seden tidigare att Växjö Lakers besegrat Malmö Redhawks med 4-0 i matcher och frågan är nu bara vilket lag som tar den andra finalplatsen och ska försöka göra upp med seriesuveränen Lakers om att lägga beslag på bucklan.

SM semifinal (5:e matchen, 1-3 i matchserien)

Djurgårdens IF vs Marklunds AIF

Det känns som upplagt för en rejäl hockeyfest i Globen i kväll, efter två gånger om utsålt Hovet äntligen dags för lite hockey och puck i Globen. Första mötet till overtime sedan gästande Marklunds krigat sig i kapp och sedan avlutade Ericsson med en liten Foppa 10 min in på övertiden. Rätt snyggt.

Nästa rond till hemmalaget men där speglar knappast resultatet (6-1) matchen, häftigt ändå med fyra mål på knappt två minuter med bl.a. någon i tom bur. Sedan bröt Djurgården tilbaka hemma på Hovet och reducerade rätt nödvändigt till 1-2 i matcher. Nu senast uppe i Norra Västerbotten var det inledningsvis hemmalaget som skapade utan att få nätkänning, i andra perioden tog gästerna över och hade 2-0 inför sista perioden.

Även om inget av lagen lyckades i PP så blev det nog till sist ändå utvisningarna som slet på gästerna och gav hemmalaget lite momentum. Marklunds hann till sist både kvittera och sedan avgöra på övertid, just nu alltså 3-1 i matcher för laget från schtaan.

Kvällens drabbning då? Tja, vill Djurgården att säsongen ska leva vidare gäller det verkligen att vinna kvällens match. Senast på Hovet var man bättre än gästerna och bloggen tror att semiserien lever även efter kvällens match.

Löven4Ever tippar 1

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

Djurgårdens IF vs Marklunds AIF 1

Odds: 2,08

Djurgårdens IF > 3,5 mål (mer än)

Odds: 3,33

Målskytt Djurgården, #47 Linus Johansson

Odds: 5,85

 

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in kvällens odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: