Pajkastningen över

I eftermiddag fick så MODO:s pajkastningstävling sin upplösning då Björn Hellqvist vann med en välriktat gräddbomb och lämnade klubben för Leksand, en upplösning som redan på förhand kändes självklar. Det kändes att en lösning aldrig var nära där. Dock tycker jag att alla parter (inkl. Modo) har slängt in för många äckliga ingredienser för att det hela ska ses som smakligt.

Varför orkar jag då ge mig in i det som egentligen inte rör min klubb? ja, indirekt så påverkar ju nyheten oss. Med sig båset kommande säsong får nu Hellqvist Fredrik Hellberg och Mikael Karlberg, bägge namn som figurerat kring Björklöven, kanske som huvudtränare, kanske som assisterande, men kontentan blir ändå, de är inte längre kvar på marknaden. -Vi ska spela en framåtlutad hockey som kräver mycket puckinnehav, där man ska känna sig trygg med pucken, och veta var kamraterna befinner sig, sa Hellqvist i ett pressmeddelande kort efter. Låter som att Fredrik Hallbergs hockey, som ju även vi spelar, kommer ses i Dalarna kommande säsong.

Har vi då något nytt att komma med? Nä, egentligen inte förutom att vi vet att man jobbar intensivt med frågan och att många också står i kö för jobbet som assisterande tränare i Björklöven. Skulle inte förvåna mig om det plingar till kommande vecka och då kanske inte bara en gång..

*

Spela på vår assisterande tränare är knappat möjligt, men en kanske en vitrysk dito? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

12 thoughts on “Pajkastningen över

 • 29 april, 2020 kl. 16:11
  Permalänk

  Hoppas kenttä inte presenterar ett enda nyförvärv innan deadline….Kan ju vara nåt shl lagen är intresserade av.

  Svar
 • 29 april, 2020 kl. 16:12
  Permalänk

  Vad har Modo slängt in för äckliga ingredienser? Du är ju helt jävla sanslös…

  Svar
  • 29 april, 2020 kl. 17:34
   Permalänk

   Sportchef Glader kunde ju exempelvis förklarat utåt att han allena värvar och att Hellqvist bara ska invänta en trupp som han sen ska träna, helt utan insyn hur den satts ihop. Kommunikation verkar inte vara Modos styrka.

   Svar
 • 29 april, 2020 kl. 16:49
  Permalänk

  Har Modo verkligen kastat paj? Känns väl mer som att dom är dom ”utsatta här” där Hellkvist har ”bråkat sig bort”. Modo har väl mest gått ut och sagt att ”han tillhör oss”, vilket ur ett förhandlingsperspektiv får framstå som logiskt.

  Svar
  • 29 april, 2020 kl. 17:36
   Permalänk

   Visst han tillhörde dom, men all sanning framkom aldrig, hur han inte hade minsta insyn i det framtida lagbygget. Vilken modern tränare accepterar det och vilken sportchef agerar så?

   Svar
   • 29 april, 2020 kl. 18:34
    Permalänk

    Visste att du inte var den vassaste kniven i lådan man trodde inte att du var så här dum. Du förstår väl att Hellkvist sa de där angående bristfällig kommunikation för att göra sig mer omöjlig i klubben? Såklart har dom haft kommunikation om truppen mm, Glader säger det och värvningarna säger det (inte dom två senaste men då var det redan klart att Björn skulle lämna)

    Svar
   • 29 april, 2020 kl. 18:49
    Permalänk

    Du är ju helt sanslös Lövenbloggaren!! Bygger ett sanslöst resonemang på hittepåfakta! Hur vet du att Hellkvist inte hade det minsta insyn i lagbygget? Jobbar du i Modo? Att du påstår det visar på noll koll. Svenningsson och Olhaver är typiska Hellkvistspelare. Är det någon som agerat illa är det Hellkvist, inte Modo. Ingen enda person från Modoledningen har talat illa om Hellkvist och ägnat sig åt pajkastning mot honom. Håll du dig till Björklöven!

    Svar
   • 29 april, 2020 kl. 19:18
    Permalänk

    Är det bekräftat att det var på det sättet?
    Har också sett det florera men ingen säker källa än så länge.

    Svar
 • 29 april, 2020 kl. 18:01
  Permalänk

  Tänk dig en framåtlutad hockey på snabb is! Där lär det gå undan 😀

  Svar
 • 29 april, 2020 kl. 19:28
  Permalänk

  Verkar vara populärt för modoiter att läsa denna blogg…Ja vi håller oss till våran blogg gör det samma ni om ni inte har nått vettigt att säga…

  Svar
  • 29 april, 2020 kl. 20:56
   Permalänk

   Dom har väl inte ens en blogg och defenitivt inget vettig att säga, framförallt inte den där lite stötta
   Erik L som ofta är här och skriver patetiska inlägg om Modo.

   Svar
  • 30 april, 2020 kl. 15:27
   Permalänk

   Det har kanske undgått dig, men Lövenbloggaren skrev om Modo. Det är enda anledningen till att jag är här och läser. När bloggaren dessutom skriver saker som inte är sanna utan bara är strunt, måste jag och andra modoiter få reagera. Eller hur?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: