På liv och död!

Om 5 min släpps pucken i Fjällräven Center och för oss som inte är på plats kan matchen följas via TV10 eller Viasat. Matchen spelas mellan MODO Hockey och Borgs gäng, Kringlorna, Södertälje SK. Matchen är definitivt på liv och död, den gäller inte mycket eller allt, den gäller mycket mer än så. Om det kommer spännade eller ångest i arenan? Mhm.. bajsar björnarna i skogen och sover Dolly Parton på rygg?

Jag håller iaf mina tummar för att toffel-Foppas gäng och hans MODO Hockey "Heart of hockey" även efter matchen kan titulera sig Elitseriemässigt. Jag vet inte om jag velat vara på plats eller om jag verkligen pallat pressen. Men på nåt sätt är det såna här matcher jag älskar. Det ska vara på liv och död, spänningen ska kan man kunna ta på och pulsen ska få rusa.. Förmodligen är man störd och något av en självplågare, men det är svårt att inte älska såna här matcher.

+ + +

Just ja, det pågår dessutom nåt form av kval till nån Allsvenska. Huddinge IK tar emot Karlskrona HK och redan klara IF Troja/Ljungby tar emot Tingsryds AIF. Visserligen är hemmaobesegrade Troja favoriter, men jag håller iaf mina tummar för att Jocke Fagerwall får hålla kvar sitt Tingsryd AIF i Allsvenskan. Känns ändå som liten matchboll för Karlskrona.

Samtliga matcher kan givetvis följas via swehockey.

+ + +

Vad tycker du själv och framför allt, blev det rätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: