Övriga resultat

Utöver Björklövens förlust mot Vita Hästen spelades ytterligare tre hockeyallsvenska matcher. Här har du resultaten och en kort analys.

Tingsryd-Timrå 1-0

Tingsryd drog det längsta strået i en tät och jämn match efter att Robin Olsson gjort matchens enda mål i slutet av den första perioden och fortsätter att överraska med en andra plats i tabellen. Wictor Ragnewall höll därmed sin första nolla. Vem hade trott det om nykomlingen när serien drog igång?

AIK-Leksand 7-3

AIK är ny serieledare efter hela 7-3 mot Leksand på hovet. Man avgjorde matchen i den andra perioden när man gjorde fyra mål på 3:02. Alltjämt hetare än en kanin är Malte Strömwall som svarade för 3 mål och 2 assists. Noterbart är att Leksand vann skotten med 35-33. Leksands lycka efter segern över Vita Hästen senast blev således kortvarig och laget är nu under det nedre kvalstrecket.

IK Oskarshamn- Almtuna 3-2 ef.str

På matchens sista straff blev Nicolas Deschamps matchhjälte när IKO tog sig om Leksand i tabellen. Deschamps gjorde även ett mål under ordinarie tid. Annars var matchen precis så jämn och tuff man trodde på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: