Ottosson: – Vi kommer göra exakt allt för drömmen om SHL!

Just nu 12 spelare på kontrakt för kommande säsong och sajten hoppas framöver fortsätta kunna presentera några intervjuer med dels nya spelare, spelare som förlängt, spelare utan kontrakt och då få deras tankar inför kommande säsong. Möt i dag den första spelare från i fjol att efter säsongen rita på för kommande säsong, centern #18 Axel Ottosson.

#18 Axel Ottosson Foto: Löven4Ever
Hej Axel, med lite distans till finalserien och säsongen.. vad säger du först om att Timrå vann? – Tjena, Otroligt trist. Har varit några tunga veckor där man mått bättre om jag säger så, men tillslut måste jag säga att dom vann rättvist och vi kom inte upp i tillräckligt bra nivå i spelet.
Om du tar oss genom säsongen som sådan, det har varit en rätt speciell säsong va? – Ja, men verkligen. Svår att summera egentligen, speciell har den verkligen varit. Spel utan publik, anklagade för spelfusk, Corona osvosv.. det har stormat och gått upp och ner egentligen hela säsongen. Men just nu känns det mest som att jag vill lägga den bakom mig och blicka framåt!
Hur summerar du annars både lagets och din egen säsong? – Lite som jag sa, väldigt svängig och kom aldrig riktigt upp i den nivån vi ville och samma gäller för mig egen del.
Men i dag /egentligrm igår) ett nytt kontrakt signerat som gladde många gröngula fans, hur gick dina tankar och varför landade det till sist på en säsong? – Alltid kul att höra! Först och främst så sköt jag på allting till efter säsongen för att fokusera på slutspelet fullt ut. Sedan tog det ett tag att släppa förlusten och kunna blicka framåt! Men tillslut när jag hade gjort det och övervägt mina alternativ och möjligheter landade jag i att jag ville fortsätta på resan som vi börjat och spela vidare i Umeå och Björklöven och få uppleva en fullsatt arena förhoppningsvis. Älskar att spela framför alla gröngula.
Hur skönt är det till sist att framtiden ändå är klar och man får börja fokusera på kommande säsong? – Otroligt skönt. När man väl vet vad som gäller kan man fokusera 100% på nästa säsong.
Det ska ju bl.a ha varit dina vitsord som gjorde att Bengtsson (från SSK) ritade på sitt kontrakt. Med vilka tre faktorer skulle du sälja in Löven? – Ja men vi har snackat lite och känner varandra bra sedan tidigare. Oj svårt, det finns så många. Men alla otroliga fans är väl givet. Sedan Umeå som stad, grym. Och tillslut kanske att vi har en bra kultur just nu och jobbar stenhårt för att gå upp.
Finns det nåt du har att säga kring Bengtsson som spelare och eller lagkamrat? – Grym spelare med ruskig fart med ett bra skott. Vi kommer bra överens och har roligt ihop! Så det ser jag fram emot.
20/21 blev ju inte som vi hoppats på, har du någon hälsning till alla gröngula runt om i världen inför kommande säsong? – Att vi kommer göra exakt allt för att 21/22 ska bli det vi alla drömmer om!

Kommentarer, tankar eller reflektioner.. fältet som vanligt rätt fritt!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Ottosson: – Vi kommer göra exakt allt för drömmen om SHL!

 • 1 juni, 2021 kl. 09:56
  Permalänk

  Bra att Otto har den inställningen att vi ska gå upp i SHL, men tveksamt med Wallson som tränare. Hv 71 blir nog för svåra. Tror inte dom accepterar mer än ett år i HA. Spännande att se se Norbe under ny tränartrojka.

  Svar
 • 1 juni, 2021 kl. 13:07
  Permalänk

  Gläds oerhört att Axel valde att stanna hemma i Björklöven. En spelarprofil som jag gillar skarpt. Skulle vilja se honom bryta in i mitten fler ggr och inte gå efter sarg. Han är snabb nog att finta de flesta backar! Ser fram emot att mötas i hallen till hösten.

  Svar
 • 1 juni, 2021 kl. 16:28
  Permalänk

  Har en känsla av att Vesel tar med sig alla transatlantpolare till Jönköping. Hutch, Crandall, Palmquist och kanske Poulin. Blir kul att möta dem!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: