Ottosson kör vidare

En väldigt bra avslutning på veckan och skönt med en positiv nyhet i dessa rätt mörka tider av Covid-19. I dag alltså klart att centern #18 Axel Ottosson spelar vidare i den gröngula tröjan även säsongen 20/21.

#18 Axel Ottosson Foto: Lucas Norlin

Björklöven meddelade i dag följande på sin hemsida:

Björklöven har skrivit kontrakt med Axel Ottosson över säsongen 20/21. 23-årige Ottosson återvände till moderklubben Björklöven i januari efter att ha spelat knappa två säsonger i SHL.

– Jag tycker att Axel visade under den korta tid han var hos oss förra säsongen att han är en toppspelare i ligan. Jag är glad att han väljer att fortsätta på den inslagna vägen i Björklöven kommande säsong. Precis som alla andra är han riktigt revanschsugen, därför känns det extra kul att få med honom på tåget, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Ottosson sa själv:

– Det känns jättekul att fortsätta i Björklöven. Det har varit några jobbiga veckor och jag kände att det inte var på det viset jag ville avsluta säsongen. Jag har bestämt för att fortsätta här hemma i Umeå och ta upp Björklöven till SHL. Det är mitt och lagets mål och det vi kommer att sträva efter.

*

En härlig signal till både övriga lagkamrater som oss fans och partners, nu skulle det sitta bra med en lösning på tränarsidan och gärna nåt av namnen utifrån som likt Axel ritar på ett nytt kontrakt och säger sig vilja vill försöka slutföra uppdraget kommande säsong.

Kommentarer, tankar eller reflektioner kring dagens kontraktsförlängning med Axel Ottosson? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

5 thoughts on “Ottosson kör vidare

 • 27 mars, 2020 kl. 18:27
  Permalänk

  Så jävla underbart. Bra Axel.👍👌

  Svar
 • 27 mars, 2020 kl. 20:22
  Permalänk

  Kung Otto ! You make my day

  Svar
  • 27 mars, 2020 kl. 20:48
   Permalänk

   Underbart Axel! Alla hittar hem för eller senare.

   Svar
 • 27 mars, 2020 kl. 22:26
  Permalänk

  Jättekul! Tack Otto….
  Bra att han visar andra lagkamrater att jag är på för revanschen…

  Svar
  • 28 mars, 2020 kl. 15:20
   Permalänk

   Härlig läsning!! Hoppas det är många som känner revanschlust efter det snöpliga slutet och vill vara med på nästa säsongs resa…

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: