Ottosson:-Göra någon gubbe här och där ibland!

En av matchen förgrundsfigurer, Axel Ottosson var förstås nöjd efter kvällens bortaseger mot tabelltrean Almtuna med 4-0 och sade så här till C More efter matchen.

-Det var en skön seger och det var skönt att få sätta dit två baljor! PÅ frågan om hur det är att ha en målvakt som Adam Werner så svarade han att det alltid är en trygghet där bak. -Det hjälper till i försvarsspelet och även i boxplay. Nä, men det är skönt!

Hur känns det att göra 4-0 mot ett topplag? – Det är klart att det är viktigt, att vi både han hålla nollan och göra mycket mål framåt, så det var riktigt bra.

Du ger en jätteavslappnad känsla där ute, när du gör mål och kommer förbi båset, har ett litet halvleende och lite flax. Är det så du är som person? – Nja, jag försöker väl njuta. Det är grymt kul att spela just nu. Man måste komma ihåg att ha roligt när man spelar och just nu går det bra och då är det roligt att spela, så jag försöker njuta.

Ditt rörelsemönster, du verkar kunna komma undan många situationer, vänder och vrider. Dina styrkor just nu? Vad är dina bästa styrkor? -Det är lite som du säger, det är skridskoåkningen och kunna röra på mig mycket och komma loss och även kunna göra någon gubbe här och där ibland och skapa yta åt mina kedjekamrater.

Du kliver förbi Austin Farley i den interna poängligan. Hur viktigt är det för dig att göra poäng? -Just interna tycker jag inte har så stor betydelse, men det är ett kvitto på att man gör något bra. Det är kul att det ramlar in lite poäng.

Om du ska ta ett steg till i ditt spel, vad måste du förbättra då? -Ja, det är väl det mesta. Jag försöker bli starkare varje dag så jag blir bättre med puck och starkare runt sargerna, så främst styrkan.

Det blir en skön bussresa hem! -Vi flyger faktiskt i morgon så det blir ännu skönare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: