Ottosson återvänder till moderklubben

I går lämnade han SHL och Linköping och idag presenterades han som Björklövens senaste nyförvärv. Axel Ottosson är tillbaka i moderklubben.

Välkommen hem till Umeå och Björklöven, Axel Ottosson. Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Björklövenfostrade Axel Ottosson har skrivit kontrakt med Björklöven för återstoden av säsongen 19/20. 23-årige Ottosson lämnade Umeå och Björklöven för spel i Färjestad i SHL efter säsongen 17/18 då han gjorde 43 poäng på 52 grundseriematcher.

-Jag tycker inte det var så mycket att fundera över. Axel gör vårt lag bättre och därför valde vi att ta in honom. Axel är spelskicklig, snabb och vi tror att vårt spelsystem kommer att passa honom och få ut de grejerna han är bra på, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Säsongen i Färjestad 18/19 resulterade i elva poäng på 44 matcher. Den här säsongen har Ottosson spelat i Linköping där det blivit två poäng på 28 matcher.

-Jag tycker att det ska bli jättekul att komma hem till Umeå och spela med Björklöven igen. Jag ser fram mot att vara med på resan som Björklöven påbörjat den här säsongen, säger Axel Ottosson om att återvända till Björklöven.

Kontraktet är skrivet över säsongen 19/20.

Vi hälsar Axel välkommen åter till Björklöven och Umeå.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

2 thoughts on “Ottosson återvänder till moderklubben

 • 23 januari, 2020 kl. 14:26
  Permalänk

  Såååå jävla gött. Välkommen hem Otto.

  Svar
 • 23 januari, 2020 kl. 15:21
  Permalänk

  Ytterligare spets är ju inte fel men jag känner lite oro över backsidan, Deilert borta länge och hur är det med Cooper egentligen? Dessa dag-för-dag-skador som inte sägs vara så allvarliga brukar ofta ha en tendens att ta längre tid än man trött…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: