OT-torsk mot Marklunds

Andra matchen inför säsongen 20/21 avklarad och för motståndet svarade denna gång antagonisten från den norra länsdelen för.

Till sist 1-2 efter (1-1, 0-0, 0-0, 0-1) och skotten 20-31.

Det var vår andra match för säsongen och vi ska nog nog inte dra för stora växlar på den här matchen. 

Betänk att de sammanlagt har fyra matcher mot MODO och Luleå i ryggsäcken. Det var därför likt mot Luleå senast två lag i olika faser inför säsongen helt enkelt, beaktat det såg det stundtals återigen rätt bra ut.

För Marklunds del var detta genrepet inför mötet med Leksand den 19:e september, vår liga börjar som bekant först den 2:a oktober med mötet borta mot Timrå IK.

Lövens målskyttar: # 38 Grundström..

Sajtens spontana tankar kring matchen?

Inget egentligt rivalmöte då gästerna saknade bl,a, Fröden och Lindström och vi inte ens har full trupp på plats, därtill Steen inte ännu spelklar.

Men sammantaget trots inramningen ändå två lag som ändå gick för det. Möjligen lite mindre, eller färre utvisningar på det sättet. Men dessa derbyn ska vara stökiga, annars får det vara.

I hemmalaget var det väl Grundström som stack ut mest, sedan var Poulin bra i kassen och bland backarna Johansson och Plant stabila.

*

Dina egna tankar kring matchen? Vem eller vilka överraskade, fältet som vanligt rätt fritt.. Vem vill börja?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: