Oskar Stål – Lyrenäs bekräftad

Under dagen presenterades Oskar Stål – Lyrenäs (från MODO) och blev genom det forward nummer 8 på kontrakt inför kommande säsong. Kontraktet ingen direkt skräll eller överraskning, men i dag alltså bekräftat. Kontraktet för övrigt även över säsongen 19/20.

Björklöven skrev i dag följande på sin hemsida (länk):

Den Björklövenfostrade forwarden Oskar Stål Lyrenäs återvänder till Björklöven till kommande säsong. Den nyblivne 20-åringen lämnade Umeå och Björklöven för att gå hockeygymnasiet i Örnsköldsvik inför säsongen 14/15

– Jag är otroligt glad och inspirerad över att få komma hem till Björklöven. När Björklöven hörde av sig blev jag väldigt taggad och det är full gas som gäller framöver. Det känns som att Björklöven har startat en väldigt intressant resa med Joakim Fagervall som tränare som jag vill vara med på, säger Oskar Stål Lyrenäs.

Oskar fortsätter: – Björklöven har tagit många steg framåt under förra säsongen och det var ett otroligt tufft lag att möta som motståndare. Jag känner att jag behöver en nystart och det är en barndomsdröm att dra på sig en Björklöventröja i a-lagsdressen. Det känns otroligt kul att få göra det till hösten inför Green Devils med den otroliga stämning de brukar skapa. Jag hoppas kunna bidra med hårt jobb och att jag får igång poängproduktionen med hjälp av mitt skott och min skridskoåkning.

Bloggen hälsar så klart Oskar varmt välkommen tillbaka, alltid kul att få hem de utflugna gröngula igen.

* * *

Sedan kommer vi så klart framöver att fortsätta puscha för vår senaste tävling gällande två biljetter U Rock i augusti när du ska tippa på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande. Klicka på bilden nedan för all info kring tävlingen, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Kommentarer, tankar eller reflektioner till vårt gröngula bygge just nu? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller helgen.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

4 thoughts on “Oskar Stål – Lyrenäs bekräftad

 • 4 april, 2018 kl. 21:20
  Permalänk

  Topp 2 bör vara målsättningen nästa år eller SHL.

  Svar
 • 4 april, 2018 kl. 22:23
  Permalänk

  14 poäng på 93 matcher i Modo….Lyrenäs är väl mer en ”slitvarg”? Nu behöver vi få in lite producerande spelare. Kul dock med en egen talang som återvänder….

  Svar
  • 5 april, 2018 kl. 14:28
   Permalänk

   14p på 93 matcher men tänk Farleys 4p på 19 matcher i Modo som blev till 43p på 60 matcher i Löven 🙂 Lyrenäs är 20 bast och umebördig, hoppas på positiv utveckling nästa säsong!!

   Svar
 • 5 april, 2018 kl. 09:59
  Permalänk

  Bra att han kommer hem,kul !!
  Han kommer att fortsätta utvecklas om han får förtroende och istid samt känner trygghet i sin hemmiljö.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: