Oscar Person?

Vissa spelare är det lite tyst kring, Oscar Person är definitivt en sådan. Bloggen kollade läget för att kolla vad som gäller i vinter egentligen. Finns det något kontrakt skrivet och är tanken i så fall A- eller J20? Så här säger Oscar själv om sin situation och om vad han anser om sin försäsong.

Tjena Oscar, läget egentligen? – Tjenare!

Mycket spekulationer, vad gäller blir det J20, A-laget eller finns det andra alternativ och finns det något kontrakt skrivet med Löven..? – Just nu är jag i J20, men gör såklart mitt bästa varje dag för att försöka slå mig in i A-laget. Inget kontrakt är kritat på än, men vi har ett muntligt avtal.

Aj aj.. muntliga avtal och kring Löven, men det kanske beror på vem som ger dem. Vad har du för tankar kring din egen försäsong och vars tror du att du kommer lira i vinter? – Jag tycker att jag har haft vissa bra stunder och vissa sämre. Men överlag så har de känts bra. Får försöka hitta en mer jämn nivå. Jag hoppas såklart att jag kommer får spela med A-laget, men de ser ut som att de kommer bli en roligare säsong i J20 i år än vad de var i fjol. Så de känns roligt hur de än blir.

Det är sant, J20 ser på papperet iaf bra mycket bättre ut. Spontana takar kring Lövens satsning på lokala förmågor och vad tänker du kring Serben Vikström och Håkan Wirtala?
– Jag tycker de låter kanon att Löven vill satsa på egna produkter. De är jättekul! Svårt att göra en bedömning efter bara några veckor. Men Serben har defenitivt kunskap och ett väldigt bra driv i sig. Håkan känner jag lite grann sedan innan, han är väldigt vettig och duktig socialt. Jag tror inte att de kommer vara några frågetecken på tränarsidan denna säsong.

Bloggen har helt klart samma tankar, i morgon lirar J20 premiär borta mot AIK i Ritorp och på söndag lirar A-laget premiär i Björknäshallen mot Boden, ser vi dig på isen i någon av matcherna? – I helgen kommer jag att vara i Stockholm med J20 och förhoppningsvis tar vi med oss 6 sköna poäng hem till Umeå.

Vadå förhoppningsvis? Finns väl inget annat va? Oscar Persson om fem år, vars är han och vilket är klubbmärket på bröstet? – Om fem år, svår fråga. Men om man får drömma lite så är jag i NHL och spelar med favoritlaget Detroit Red Wings.

Jätte lycka till i helgen och stort stort tack Oscar! – Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: