Osäkert om det blir match

Som ni nog alla redan vet och som undertecknat helt missat då man varit helt upptagen med annat så är matchen försenad då Björklöven fastnad i snöstormen efter E4:an.

C More hade just kontakt med Joakim Fagervall som kunde meddela att man inte ens nått Ärlandsbro och i bästa fall är framme på en timme. man rullade just vid kontakt tillfället, men stannar om vart annat då många bilar och lastbilar kört fast. Jocke själv kunde förstås inget säga om det blir någon match eftersom man inte vet om laget ens tar sig fram till NHK Arena ikväll.

C More ville göra gällande att matchen skulle spelas hur sent det än blir då spelschemat i de sista omgångarna är så tät, men Timrås tränare Roger Forsberg menade att om klockan tickar iväg så måste man kanske titta på ett alternativt datum och då kanske redan i morgon, även om lagen själv inte äger den frågan. -Bara att gilla läget. Ett litet I-landsproblem. Dock menade han också att man själv spelar redan på fredag och att laget då ska ned till Norrköping. – Sund förnuft får råda hur man gör, fortsatte han.

Han menade dock också att dom hade det bättre där an vad Björklöven har i sin buss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: