Oroa er inte för vår kapten

Hockeypuls hade idag en artikel om vår lagkapten Fredric Andersson och jag fick en fråga om han är på väg från klubben nu när det går så dåligt. Ni kan vara lugna. Han har ju även kontrakt över nästa säsong, så allt är bara spekulationer om framtiden.

Foto:Löven4Ever

Även om rubriken fick fler än mig att oroa sig om han själv skulle vilja lämna, även om nu SSK inte hört av sig så säger han följande i artikeln.

– Hade inte Södertälje tagit hand om mig hade jag inte spelat hockey, säger han bl.a. i den långa intervjun och fortsätter. – Skulle SSK höra av sig och vara intresserade får man ta sig en tankeställare. För man kan inte ta ifrån vad SSK gjort för mig. Det glömmer jag aldrig.

– Något jag lärt mig är att inte säga nej till något. Det är inte omöjligt att jag återvänder. Samtidigt har Björklöven och Umeå börjat kännas som hemma för mig. Jag har träffat en tjej och skaffat kompisar här.

– Jag börjar känna mig som en norrlänning. Jag kör ”schuu” och har bytt ut ja mot jo, säger han och skrattar.

– Det har faktiskt känts jäkligt bra hela tiden i Umeå. Det är nog den stad jag trivts bäst i.

Vi kan nog vara ganska trygga av vi får ha kvar Fredric Andersson minst en säsong till och det är då jag glad för.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

4 thoughts on “Oroa er inte för vår kapten

 • 21 oktober, 2018 kl. 20:16
  Permalänk

  Handlar inte om han kommer vara kvar sitt kontrakt ut eller inte! Det handlar om att han ens spekulerar i sin framtid när vi just nu går på knäna i serien. Skickar dåliga signaler.

  Svar
  • 21 oktober, 2018 kl. 20:26
   Permalänk

   Förstår hur du tänker.Hade kunnat neka med hänvisning till tabelläget och bett dom återkomma. Tror inte han tänkte sig för.

   Svar
 • 21 oktober, 2018 kl. 22:18
  Permalänk

  Hur vet man att SSK inte hört av sig?

  Svar
  • 22 oktober, 2018 kl. 06:21
   Permalänk

   Dels för att han säger det, men framförallt att han har kontrakt över nästa säsong.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: