Optimistisk Lundberg!

Ordförande Mattias Lundberg gästade i går Västerbottensnytt och han var lika optimistisk och positiv som Fagervall själv. Självklart kan man ju inte göra en förändring som man själv inte tror på, men att prata om en ekonomisk "vinstaffär" i och med tränarbytet är att vara alltför optimistisk.

Laget ligger hopplöst till och jag är mer eller mindre säker på att publiken kommer fortsätta svika oavsett ifall laget skulle börja vinna några matcher. Den här säsongen är körd, nu gäller bara överlevnad så att vi spelar allsvenskt nästa år också och att vi har några pengar till ett lag. Det mesta i dagsläget pekar nog på ett riktigt budgetlag, behöver inte alls vara fel. Nu börjar vi om och bygger nytt!

Stort plus i alla fall till Lundberg som var ödmjuk och höll färgen bra trots att publiken sviker, flörtade rutinerat med supportrarna också.

0 thoughts on “Optimistisk Lundberg!

  • 26 november, 2009 kl. 20:38
    Permalänk

    Som ordförande i löven vad säjer du om sammarbetet mellan Löven ock Lycksele funkar.Om ni har spelare som får lite speltid borde väl kunna spela någon match.Jag vet att Lsk haft kontakt men Arto men han har aldrig tid att kolla om det går att lösa.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: