Operation knökat…

 

Av en slump fick bloggen i går en pratstund med Lövens starke man Bedros Sakayan. Den alltid så godhjärtade, entuisasmerande och genuint generöse mannen ville mer än gärna byta några ord kring laget och hans förhoppningar inför helgen. Foto: Jan Hofvenberg

Då laget inte hittills presterat motsvarat förväntningarna och det dessutom spelas matcher två dagar efter varandra kommer de försökta bjuda på lite kringaktiviteter. Bloggen kan inte annat göra annat än tummen upp för initiativet. Om det sedan räcker med skotrar och en Pro-Stock kärra utöver tunnbröd och grillade parisare en fredagkväll återstår att se. Hästvisning, radiostyrt och Ahlgrensregn från Löwe attraherar iaf garanterat de yngre på Lördag. Just kring detta ämne hade vi mycket intressanta ordväxlingar och det lät positivt kring det Bedros berättade om dagens arbete och de tankar och funderingar som finns inför framtiden.

Operation knökat eller fullsatt förklaras bäst genom att klubben bjudit in skolelever och dessutom genom att i ett samarbete med en större livsmedelskedja aktivt arbetat för att fylla hallen i helgen. I och med segern och vändningen mot Oskarshamn, intresset för Tomi Mustonens hemmadebut och de extra aktiviteter de erbjuder hoppades Bedros på ca 4000 mot Almtuna. Seger och bra stämning gör säkert att alla kommer tillbaka, skulle några fler haka på så börjar det bli trångt. På ståplats där engagemanget finns och den riktiga stämningen byggs ska det bara vara trångt. Kan vi sedan få tillbaka stackaren som skulle tränga sig fram och förbi med en giantisk kylbag med mjukglass börjar det här kännas nostalgiskt och riktigt bra.

Knökat eller inte, det återstår att se… mötet var i alla fall väldigt intressant och mycket trevligt. Tankarna och ambitionen med kringaktiviteter känns klockrent, träffar man inte rätt med dessa finns garanterat nya uppslag. Annonsen och info inför helgen finns på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: