Ok eller inte?

Ni har säkert redan sett den. Jag hade dock missat den, men visst är det lite roligt när det blir lite show. Det ska inte vara för mycket, men en liten psykning av motståndaren skadar väl aldrig? Vad tycker du? Är det okej det målvakten gör? Vad tycker du är OK att göra på planen och vart går gränsen?

0 thoughts on “Ok eller inte?

 • 4 december, 2009 kl. 16:11
  Permalänk

  Tycker det är helt ok, skytten bör nog höja blicken från pucken och firandet av målvakten är show, 10 ggr bättre än fotbollsspelare som hysschar med fingret eller vaggar ett barn, dom gesterna är pinsamt uttjatade. Kommer ihåg Mikael Anderssons glidande på knäna genom mittzon en gång, den var väl sådär. Har dock glömt vem i Löven som vevade med klubban över hjälmen efter ett mål så ingen vågade komma nära och fira, någon som kommer ihåg vem det var?

  Svar
 • 4 december, 2009 kl. 16:45
  Permalänk

  Helt okej. Leta däremot upp Danne Bron Sundboms straff i innebandylandslaget så får du se något som inte är okej. Finns på Youtube.

  Svar
 • 4 december, 2009 kl. 19:18
  Permalänk

  Jag tänker på Jonas Bergqvist i Leksand, han gillade propellern, Annars var det ju en match Mellan Björklöven & Brynäs i Kvalserien -96 när Wikström vevade med klubban så Greg Parks höll på bli halshuggen…
  Gamla goa löven Lynx

  Svar
 • 7 december, 2009 kl. 08:07
  Permalänk

  Svar till Patrick Krainer (2009-12-04 16:45)
  Håller med. Den var inte ok. Att spexa efteråt är en sak, men under själva straffen? Nä tack.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: